11 Λόγοι που δεν εμφανίζεστε στην Google [Infograph]

 1. Home
 2. Google
11 Λόγοι που δεν εμφανίζεστε στην Google [Infograph]

Γνωρίζετε τους λόγους που η ιστοσελίδα σας δεν την καλύτερη δυνατή απόδοση στην Google; Μήπως σας …τιμωρεί; Μήπως εκκρεμούν βασικά τεχνικά ζητήματα; Πριν αρχίσετε να επιδιορθώνετε, είναι σημαντικό να καθορίσετε ακριβώς το γιατί δεν κατατάσσεστε στην Google.

Το παρακάτω ινφογράφημα μας δείχνει μερικούς από τους πιο συνηθισμένους λόγους που μια ιστοσελίδα ενδέχεται να μην εμφανίζεται στην Google:

1. Η Ιστοσελίδα σας παραμένει “no index”

Φροντίστε να αλλάξετε αυτή την επιλογή ώστε να εμφανίζεστε στην Google.

2. Η Ιστοσελίδα σας έχει “φτωχό” κώδικα και κακή κατασκευή

Μην επιλέγετε απλές και δήθεν οικονομικές λύσεις κατασκευής ιστοσελίδας, γιατί μελλοντικά το μόνο σίγουρο είναι πως θα πληρώσετε πολλά περισσότερα. Η Google απωθεί έναν “φορτωμένο” κώδικα.

Επιλέγοντας Design για την ιστοσελίδα σας

3. Η Ιστοσελίδα σας είναι δύσκολη στην πλοήγηση;

Ένα “φτωχό” website, χωρίς περιεχόμενο, πληροφορίες και εύκολη πλοήγηση, μοιάζει αντιεπαγγελματικό. Κάτι τέτοιο, μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο αλληλεπίδρασης των χρηστών με την ιστοσελίδα σας. Η Google δεν θα σας κατατάξει σε καλή θέση στα αποτελέσματα των αναζητήσεών της.

4. Πρόβλημα με τα Backlinks;

Τα backlinks, μπορούν να βοηθήσουν αλλά και να βλάψουν ανεπανόρθωτα μια ιστοσελίδα. Φροντίστε να έχετε αρκετά και από σχετικά websites.

5. Η Ιστοσελίδα σας δεν έχει πληροφορίες

Μην υπόσχεστε πράγματα στο κοινό σας αν δε μπορείτε να προσφέρετε. Οι χρήστες του διαδικτύου, θα έρθουν στην ιστοσελίδα σας και εφόσον δε βρουν τίποτα, θα την εγκαταλείψουν άμεσα. Προσπαθήστε να μπείτε στη θέση των πελατών σας απαντώντας τους στα ερωτήματα τους στην Google.

6. Η επαγγελματική σας σελίδα στο Google+ είναι …ανύπαρκτη; (καταργήθηκε)

Είστε τοπική επιχείρηση; Εμφανίζεστε στους χάρτες της Google; Δημιουργήστε σήμερα ή βελτιστοποιήστε άμεσα το επαγγελματικό προφίλ σας στο Google+. Αποκτήστε ποιοτική και στοχευμένη κίνηση.

Μπορείτε να καταχωρήσετε την επιχείρηση σας στους Χάρτες Google.

7. Ποιος αναλαμβάνει το SEO της ιστοσελίδας σας;

Φροντίστε ο τεχνικός SEO που έχει αναλάβει την προώθηση της ιστοσελίδας σας, να χρησιμοποιεί τα τελευταία trends της τεχνολογίας και βέλτιστες OnPage SEO τεχνικές.

Βελτιστοποίηση του website για τοπικό SEO

8. Πολλαπλά websites για μία επιχείρηση

Παλαιότερα, μια επιχείρηση διατηρούσε πολλαπλές ιστοσελίδες με διαφορετική τοποθεσία ή υπηρεσία η κάθε μία. Σήμερα, η Google θέλει να δει μία ιστοσελίδα για κάθε επιχείρηση.

9. Το περιεχόμενό σας είναι κλεμμένο;

Δεν είναι ό, τι καλύτερο για την Google, το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας να είναι όλο copy-paste από άλλα websites. Στα blog post σας μπορείτε να αντιγράψετε κάποιο περιεχόμενο, αλλά αναφέροντας πάντα την πηγή προέλευσής του.

10. On-Page SEO

Το OnPage SEO περιλαμβάνει τη σωστή ρύθμιση των σελίδων και των post  με τίτλους, meta περιγραφές, tags εικόνων, H1, H2 tags και πολλά άλλα…

Διαβάστε τα 4 Κερδοφόρα On-Page SEO Tips για ένα e-shop.

11. Κίνηση χωρίς ανταπόκριση

Μπορεί η ιστοσελίδα σας να δέχεται καθημερινά πολλές επισκέψεις, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Τους διώχνει το περιεχόμενό σας; Μήπως το website σας δίνει την εντύπωση μη αξιοπιστίας; Βεβαιωθείτε πως η κίνηση αυτή θα έχει και αποτελέσματα.

Getting traffic from google

πηγή: www.digitalinformationworld.com

Marianna

Author Since: 23 Φεβρουαρίου 2023

2 σχόλια

 • Μάρκος

  6 έτη πριν

  Ευχαριστούμε για το εξαιρετικόν ινφογράφημα…

  • Marianna

   6 έτη πριν

   Προσπαθούμε να σας παρέχουμε όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστες και πρόσφατες πληροφορίες. Ευχαριστούμε!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.