Πώς να γράψετε ωραία κείμενα για την ιστοσελίδα σας

  1. Home
  2. Internet Marketing
Πώς να γράψετε ωραία κείμενα για την ιστοσελίδα σας

Θυμάστε που είχαμε αναφέρει οτι το περιεχόμενο είναι ο βασιλιάς; Κυριαρχεί στην ιστοσελίδα ή το blog μας.

Η συνταγή της επιτυχίας

Κάντε έξυπνα “μαγειρέματα”  στην ιστοσελίδα σας και γευθείτε την επιτυχία. Για να γίνετε Top Chef του website σας και να αγγίξετε την κορυφή, φτιάξαμε για εσάς έναν κατάλογο με τα υλικά που θα χρειαστείτε για μια επιτυχημένη δημοσίευση:

Χιούμορ

Ίσως το βασικότερο υλικό της συνταγής μας. Μπείτε στην θέση του επισκέπτη σας και προσθέστε στο κείμενο σας μικρές και έξυπνες δόσεις χιούμορ ώστε να κάνετε το κείμενο πιο ελκυστικό προς τον αναγνώστη.

Τι πιο απαραίτητο στην εποχή μας που καθημερινά βομβαρδιζόμαστε από εκατοντάδες άσχετα μηνύματα.

Χρησιμότητα

Το δεύτερο υλικό που θα πρέπει οπωσδήποτε να προσθέσετε στο κείμενο σας είναι η χρησιμότητα. Εννοούμε ότι για να κεντρίσετε τον… ουρανίσκο του αναγνώστη – επισκέπτη του website σας πρέπει το κείμενό σας να είναι ενδιαφέρον και να έχει μια χρησιμότητα ώστε ο ενδιαφερόμενος να αφιερώσει λίγο από τον πολύτιμο χρόνο του για να το διαβάσει.

Είναι απαραίτητη η άμεση χρησιμότητα και αναγκαιότητα της συμβουλής σας στην καθημερινότητα του αναγνώστη. Που θα χρησιμοποιήσει αυτό που γράφετε; Στη δουλειά του; Στην προσωπική του ζωή;

Σοβαρότητα

Εδώ είναι η μαεστρία της συνταγής. Συνδυάστε στο κείμενο σας χιούμορ με σοβαρότητα. Απαραίτητο συστατικό είναι η σοβαρότητα που πρέπει να διακατέχει το κείμενο σας όταν αναφέρεστε σε ορολογίες και ξεκάθαρες συμβουλές προς τους ενδιαφερόμενους.

Είναι σημαντικό οι πηγές σας να είναι οι καλύτερες και οι συμβουλές σας πάρα πολύ ξεκάθαρες.

Κοινωνικότητα

Το κείμενο σας δεν πρέπει να είναι μορφοποιημένο όπως θα ήταν γραμμένο σε μια κόλλα χαρτί. Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι το κείμενο που επεξεργάζεστε δεν είναι χειρόγραφο αλλά σας παρέχει πάρα πολλές δυνατότητες. Η πιο βασική είναι η σύνδεση σε άλλες σελίδες μέσω συνδέσμων σε συγκεκριμένες λέξεις. Για παράδειγμα: Κατασκευή ιστοσελίδας – Ποιον να επιλέξω

Κάνετε το κείμενο σας γνωστό και κοινοποιείστε το προς όλους. Το σημαντικό για το κείμενο σας είναι να μην είναι στατικό. Δηλαδή να έχει πεδία αλληλεπίδρασης και εργαλεία προώθησης ώστε να το κοινοποιείτε στους κύκλους σας. Είναι πάρα πολύ σημαντικό στο κείμενο σας να υπάρχουν σύνδεσμοι προς τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα εργαλεία που χρησιμοποιείτε για να διαφημίσετε την δουλειά σας.

Επίσης, κάντε γνωστό το κείμενο σας με συνδέσμους όπως το share στο facebook ή το Google+ , επίσης προσθέστε υπερσυνδέσμους για Like στη σελίδα σας στο facebook κ.α

Vaggelis Tsaglis

Author Since: 17 Φεβρουαρίου 2023

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.