Το eshop μου δεν πουλάει τίποτα… Τι μπορώ να κάνω για να αρχίσω να πουλάω; Μέρος Β’

  1. Home
  2. Κατασκευή eshop
Το eshop μου δεν πουλάει τίποτα… Τι μπορώ να κάνω για να αρχίσω να πουλάω; Μέρος Β’

Όπως διαβάσαμε στο 1ο μέρος σχετικά με τους τρόπους και τις συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσεις για να αρχίσει να πουλάει το eshop σου:

2. Έλλειψη επισκεψιμότητας

Σε αντίθεση με ό,τι πιστεύουν αρκετοί, το πιο δύσκολο κομμάτι σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop) για να φέρεις πωλήσεις δεν είναι το τεχνικό κομμάτι… το πιο δύσκολο πράγμα είναι να προσελκύσεις πελάτες.

Και μην ξεχνάς, ο πρώτος σου στόχος όταν ξεκινάς ένα eshop είναι να αποκτήσεις επισκεψιμότητα.

Πώς να προσελκύσετε πελάτες στο eshop σας;

Θα χρειαστείς αυτά τα 4 σημαντικά βήματα για να αρχίσεις να πουλάς:

  • Στρατηγική περιεχομένου: βρείτε ποιος είναι ο κύριος πελάτης σας, δημιουργήστε ένα blog και γεμίστε το με πλούσιο περιεχόμενο σχετικά με τα προϊόντα σας, για να λάβετε περισσότερη επισκεψιμότητα.
  • SEO: Βελτιστοποιήστε το περιεχόμενο και τα προϊόντα του eshop σας ώστε να είστε φιλικοί προς την Google και να βγείτε ψηλά στις αναζητήσεις.
  • Κοινωνικά δίκτυα (Social Media): ναι, σας κάνουν να χάνετε πολύ χρόνο, αλλά μόλις ξεκινήσετε είναι ο ευκολότερος τρόπος για να ξεκινήσετε τις πωλήσεις στο διαδίκτυο και να αποκτήσετε νέους επισκέπτες.
  • Διαφήμιση PPC: δημιουργήστε μια καμπάνια στο Adwords και στο Facebook Ads για να προσεγγίσετε το κοινό-στόχο σας πιο αποτελεσματικά.
    Εάν εξακολουθείτε να μην χρησιμοποιείτε καμία από αυτές τις 4 στρατηγικές στο παιχνίδι, έχουμε μόνο ένα πράγμα να σας πούμε: «Ήρθε η ώρα».

συνεχίζεται…

 

  • Κοινοποίηση:

Christos Rontos

Author Since: 23 Φεβρουαρίου 2023

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.