Μέτρηση ταχύτητας download και upload για γρήγορη ιστοσελίδα

  1. Home
  2. Διαδίκτυο
Μέτρηση ταχύτητας download και upload για γρήγορη ιστοσελίδα

Εσείς γνωρίζετε πόσο γρήγορη είναι η ιστοσελίδα σας ;

Τι είναι Download και Upload ; downloadd

Download – Down και load δηλαδή κάτω και φόρτωση ή κατέβασμα, η διαδικασία όπου μεταφέρουμε αρχεία από κάποιον υπολογιστή στον δικό μας ή στο κινητό μας, όπως για παράδειγμα από το Internet.

Upload- Up και load είναι η αντίστροφη του Download διαδικασία, όπου ανεβάζουμε αρχεία από τον υπολογιστή μας στο Internet.

Πως μπορώ να μετρήσω την ταχύτητα στο διαδίκτυο και τι κερδίζω από αυτό ;

Η ταχύτητά σας στο διαδίκτυο μπορεί να μετρηθεί με την βοήθεια της μέτρησης αποστολής και λήψης δεδομένων (download και upload)

Μετρώντας την ταχύτητα στην απόδοση και λειτουργία του website σας, έχετε την δυνατότητα να αξιολογήσετε τον  server που παρέχεται η ιστοσελίδα σας, το πόσο γρήγορα φορτώνει η σελίδα, με τι ταχύτητα κινούνται τα δεδομένα σας στους κόμβους -σταθμούς παρακολούθησης καθώς και να βελτιώσετε την απόδοση της υποδομής σας, να αποτρέψετε το downtime του website σας, διατηρώντας σας οnline και διαθέσιμους προς τους πελάτες σας.

Στην BLB.gr η φιλοξενία του website σας γίνεται σε κορυφαίες εταιρείες hosting της Ε.Ε. σε datacenter με διεθνή standards.

  • Κοινοποίηση:

Vaggelis Tsaglis

Author Since: 17 Φεβρουαρίου 2023

1 σχόλιον

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.