Η πιο χρήσιμη αράχνη!

  1. Home
  2. SEO
Η πιο χρήσιμη αράχνη!

Εσείς γνωρίζετε ποια είναι η πιο χρήσιμη αράχνη;

Spider web

Τι είναι το WWW;

Το WWW με πολύ απλά λόγια είναι ένα σύστημα στο internet, που μέσα σε αυτό υπάρχουν, όλες οι πληροφορίες που έχει το internet. Έτσι με το σύστημα World Wide Web (WWW) βλέπουμε από τον υπολογιστή, κινητό, tablet μας όλες τις ιστοσελίδες είναι στο διαδίκτυο. Δηλαδή όταν πληκτρολογούμε την διεύθυνση της ιστοσελίδας που θέλουμε να επισκεφθούμε, ουσιαστικά «ζητάμε» από τον παγκόσμιο ιστό (www) να μας στείλει την ιστοσελίδα στον υπολογιστή μας.

 

Tim-Berners-LeeΙστορία (η αληθινή;): 

Το 1990 ο Tim Berners Lee δημιούργησε την πρώτη ιστοσελίδα, την οποία μοιραζόταν με τους συναδέλφους του μόνο!
Το 1993 δημιουργήθηκε ο πρώτος browser, με το όνομα Mosaic, ώστε να έχουν όλοι πρόσβαση σε αυτές τις ιστοσελίδες.
Το 1994 άρχισε η εξάπλωση των web browsers  Internet Explorer, Netscape, Mozilla Firefox, Opera, και Safari.

 

browseer-ison=asdfasdf

Σήμερα, συνδέονται στο internet 2,27 δις άτομα! Φτιάχνοντας έτσι έναν Παγκόσμιο ιστό (World Wide Web). Από τους οποίους, τα 1,75 δισεκατομμύρια χρησιμοποιούν smartphone.

 

Οι ενήλικες πλέον ξοδεύουν κατά μέσο όρο, πάνω από 3 ώρες την ημέρα στο Internet! Και κάνουν περίπου 5,9 δισεκατομμύρια αναζητήσεις στη Google καθημερινά!

Ο παγκόσμιος ιστός (www) περιλαμβάνει όλες τις αναφορές που υπάρχουν στο διαδίκτυο για την κάθε πληροφορία. Είναι σας ένα γιγάντιο αρχείο περισυλλογής πληροφοριών. Μέσα σε αυτόν υπάρχουν υπερκείμενα (κείμενα με συνδέσμους-links που μοιάζουν με τις παραπομπές των βιβλίων και τους αστερίσκους υποσημειώσεων). Όλες αυτές οι πληροφορίες, σημειώσεις, υποσημειώσεις κλπ. μπορούν να μεταφερθούν σε όλο τον κόσμο μέσω του παγκόσμιου ιστού.

Ετικέτες: Διαδίκτυο
  • Κοινοποίηση:

Vaggelis Tsaglis

Author Since: 17 Φεβρουαρίου 2023

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.