Γιατί χρειαζόμαστε την ανάπτυξη ιστοσελίδων;

  1. Home
  2. Internet Marketing
Γιατί χρειαζόμαστε την ανάπτυξη ιστοσελίδων;

Είναι σχεδόν αδύνατο να σκεφτούμε μια ανταγωνιστική επιχείρηση η οποία δεν έχει ιντερνετική παρουσία. Οι περισσότεροι άνθρωποι σήμερα συνδέονται από παντού στο ίντερνετ με κινητά, laptop , τάμπλετ και άλλες φορητές συσκευές. Αυτό σημαίνει πως αν δεν έχετε κάποιο website για την εταιρεία σας, τότε σίγουρα χάνετε ένα πολύ μεγάλο μέρος της αγοράς (αν όχι το μεγαλύτερο).

Την σήμερον ημέρα, το website είναι η καρδιά της κάθε επιχείρησης, και κάθε επιχείρηση έχει το δικό της Domain Name. Για αυτό και θα αναλύσουμε γιατί χρειάζεται και η δική σας επιχείρηση κατασκευή ιστοσελίδας.

Κερδίζετε αξιοπιστία.reliability1

Εγώ τουλάχιστον δεν πρόκειται ποτέ να εμπιστευτώ μια εταιρεία που δεν έχει επαγγελματική ιστοσελίδα. Ο μέσος καταναλωτής ψάχνει στο internet για να βρει ακόμα και το μικρότερο προϊόν ή υπηρεσία. Μια υπηρεσία ή επιχείρηση αυξάνει την αξιοπιστία της έχοντας την δική της επαγγελματική ιστοσελίδα.

Οπότε, όταν δεν έχετε website, πολύ πιθανοί πελάτες θα πάνε στους ανταγωνιστές σας που ήδη έχουν. Παρόλα αυτά, το να έχετε απλά μια ιστοσελίδα δεν είναι αρκετό. Πρέπει η ιστοσελίδα σας να είναι επαγγελματικά σχεδιασμένη, να πληροί τα βασικά διεθνή standards κατασκευής ιστοσελίδας, να είναι responsive (για τους επισκέπτες από κινητά, τάμπλετ κλπ), να προωθείται στο διαδίκτυο (SEO) και τα Social Media, να καλύπτει τις εκάστοτε ανάγκες σας και των πελατών σας.

Θα πρέπει να παίρνετε όλες τις πληροφορίες και τα στατιστικά από το website σας, απ’ το ποιοί πελάτες παραμένουν πιστοί στην εταιρεία, ποιοι σας επισκέπτονται και από πού, ποια σελίδα έχει την μεγαλύτερη απήχηση και ποια την μικρότερη κα. Πληροφορίες οι οποίες είναι απαραίτητες για να βελτιώσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

αρχείο λήψηςΤο website θα σας γλιτώσει πολλά λεφτά.

Μερικές φορές οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων νομίζουν ότι δε μπορούν διαθέσουν τα λεφτά για να φτιάξουν ένα λειτουργικό website, αλλά η αλήθεια είναι ότι θα χάσετε πολλά περισσότερα λεφτά αν ΔΕΝ έχετε website.

Ένα καλό μέρος της ανάπτυξης website, είναι ότι μπορείτε να διαλέξετε τις εφαρμογές και την τεχνολογία (custom Design και ανοιχτό λογισμικό CMS) , που σας εξυπηρετεί, με βάση τον χρόνο σας και το budget σας.

Απλά σκεφτείτε πόσα λεφτά ξοδεύετε σε διαφημιστικά projects, και ότι με απλές διαφημίσεις σε εφημερίδες προσεγγίζετε μόνο τοπικό κοινό, ενώ με ένα website, ανοίγεστε σε διεθνές κοινό χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς.

Σας επιτρέπει να κρατάτε τους πελάτες σας ενημερωμένους.rssButton_final1

Πρέπει πάντα να κοιτάτε βαθιά στο μέλλον με την ιστοσελίδα σας. Πρέπει να το βλέπετε σαν την ιντερνετική σας μπροσούρα ή κατάλογο. Είναι ο καλύτερος τρόπος να πείτε στους πελάτες σας για επερχόμενα προϊόντα και υπηρεσίες. Μπορούν να δουν τις καινούργιες σας συλλογές, τιμές, patterns, και πολλά άλλα. Έτσι μπορούν πραγματικά να “νιώσουν” το καινούργιο προϊόν, σε αντίθεση με έντυπες διαφημίσεις που είναι τελείως εκτός εποχής, και το μεγαλύτερο μέρος του κοινού αγνοεί πλέον τα έντυπα media.

Διαθέσιμο 24 ώρες το 24ωρο.

24ωρες

Ένα website με σωστό, επαγγελματικό Hosting και προγραμματισμό μπορεί να εξυπηρετήσει κόσμο 24 ώρες την ημέρα, 7 μέρες την βδομάδα, και 365 μέρες τον χρόνο, δίνοντας όλες τις πληροφορίες των προϊόντων σας, ενώ το μαγαζί σας παραμένει ανοιχτό μόνο περιορισμένες μέρες και ώρες. Οι πιο πολλοί καταναλωτές είναι απασχολημένοι τις εργαζόμενες ώρες, και αυτό θα τους βοηθήσει πολύ όταν θέλουν να πάρουν μια αγοραστική απόφαση.

Ψάξτε το στην Google.

search

Όποιος χρησιμοποιεί το ίντερνετ, ξέρει και την Google. Οι άνθρωποι πηγαίνουν στην Google για να βρουν οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζονται, είτε αυτό είναι μια τοποθεσία, ένα άτομο, ένα προϊόν ή μια υπηρεσία.

Όταν έχετε μια επαγγελματική ιστοσελίδα που είναι SEF (search engine friendly) και έχει σωστό και ορθό SEO, ο καθένας μπορεί να σας βρει με μια απλή αναζήτηση στην Google. Η επιχείρηση σας δηλαδή, βρίσκεται τώρα στα ακροδάχτυλα των καταναλωτών.

Σας σώζει πολύτιμο χρόνο.

Clock

Το μόνο πράγμα στον κόσμο που δεν μπορείτε να πάρετε πίσω είναι ο χρόνος. Και στις επιχειρήσεις ο χρόνος είναι χρήμα. Οπότε, αν χάνετε χρόνο, χάνετε και χρήμα. Και χρειάζεται πολύ χρόνο όταν δείχνετε τα προϊόντα σας σε φυλλάδια ή ακόμα και σε emails.

Όταν έχετε μια επαγγελματική ιστοσελίδα, έχετε αυτόματα και online κατάλογο προϊόντων/υπηρεσιών, που δίνει πολλές πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Μόλις διαθέσετε τον χρόνο που χρειάζεστε για την επαγγελματική προώθηση του website σας, δεν χρειάζεται να διαθέσετε παραπάνω χρόνο για διαφήμιση.

Το website σας δίνει την δυνατότητα για άμεσο customer service.

support

Φανταστείτε ένα website με 1000 προϊόντα. Αν έχετε έναν πελάτη που αγόρασε κάτι από το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, τότε όταν χρειαστεί εξυπηρέτηση θα μπορέσει να μιλήσει με έναν ειδικό μέσω ζωντανού chat και να πάρει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται.

Έτσι είτε ήδη πελάτες, είτε υποψήφιοι πελάτες θα έχουν πολύ μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στα προϊόντα και την επιχείρηση σας αν έχετε κάποιον που μπορεί να λύσει τα προβλήματα τους επιτόπου. Η εταιρεία μπορεί να προσλάβει λίγα άτομα για το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του website, αντί να έχετε ολόκληρο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο κατάστημά σας.

Επίσης η ιστοσελίδα σας, μπορεί να είναι ευέλικτη ώστε να καλύπτει τις εκάστοτε ανάγκες σας. Για παράδειγμα μπορείτε να έχετε φόρμες και ερωτηματολόγια στην ιστοσελίδα σας, που σας επιτρέπουν να μάθετε την αγορά που σας ενδιαφέρει παίρνοντας πληροφορίες για τυχόν λάθη που μπορεί να κάνετε στο Marketing ή τον ανταγωνισμό σας.

Μελετώντας όλα αυτά τα οφέλη που σας παρέχει μια επαγγελματική παρουσία στο internet και τα Social Media, εσείς ακόμα δεν έχετε την εταιρική σας ιστοσελίδα;

 

Κάντε άμεσα αίτημα για κατασκευή επαγγελματικής ιστοσελίδας και προώθηση στο διαδίκτυο

εδώ

Πηγή: itaxsmart.com

Christos Rontos

Author Since: 17 Φεβρουαρίου 2023

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.