6 τεχνικές για να προωθήσεις το site σου

  1. Home
  2. SEO
6 τεχνικές για να προωθήσεις το site σου

Μπορείτε να έχετε το καλύτερο προϊόν στον κόσμο, αλλά χωρίς αποτελεσματική διαφήμιση, κανείς δεν θα το γνωρίσει. Επειδή έχετε ξεκινήσει την ιστοσελίδα σας στο internet δεν σημαίνει ότι όλοι θα το αναζητήσουν. Στην πραγματικότητα, κανείς δεν θα ξέρει ότι υπάρχει, πρέπει να το προωθήσετε. Υπάρχουν αρκετές διαθέσιμες υπηρεσίες που θα σας βοηθήσουν να προσβληθείτε, αλλά συνήθως θα σας κοστίσει αρκετά χρήματα. Ωστόσο, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να προωθήσετε εσείς οι ίδιοι το προϊόν σας. Παρακάτω ακολουθούν 6 συμβουλές προώθησης ιστοσελίδας που πρέπει να ακολουθήσετε για να φτάσετε τη ιστοσελίδα σας στην κορυφή των μηχανών αναζήτησης.

1. Επικεντρωθείτε στην ιστοσελίδα σας

Πριν αρχίσετε να εργάζεστε με το περιεχόμενο του ιστότοπού σας, πρέπει να γνωρίζετε τα εργαλεία SEO που θα χρησιμοποιήσετε. Χρησιμοποιήστε το εργαλείο σχεδιασμού εργαλείων λέξεων-κλειδιών Google για να βρείτε τις καλύτερες λέξεις-κλειδιά για την εξειδικευμένη αγορά σας. Θυμηθείτε να επικεντρωθείτε σε λέξεις-κλειδιά μακράς διάρκειας σε σχέση με σύντομες λέξεις-κλειδιά, για να μπορείτε να αγωνιστείτε για την κατάταξη μιας ευρείας λέξης-κλειδιού, εστιάστε στις λέξεις-κλειδιά που έχουν χαμηλό ανταγωνισμό και υψηλή συχνότητα αναζήτησης για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε κίνηση. Χρησιμοποιώντας τη σωστή στρατηγική SEO θα σας βοηθήσει να εστιάζετε στην προώθηση του ιστοτόπου σας. Οι λέξεις-κλειδιά που επιλέγετε πρέπει να προστεθούν στον τίτλο, τις επικεφαλίδες, το περιεχόμενο και την περιγραφή Meta. Εάν προσθέτετε εικόνες, θυμηθείτε να συμπεριλάβετε τη λέξη-κλειδί στην ετικέτα τίτλου εικόνας και την ετικέτα alt. Η προώθηση της ιστοσελίδας σας με τη χρήση παραδοσιακών SEO είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αποκτήσετε φυσική κίνηση και υψηλότερη κατάταξη.

2. Social Media

Ο κόσμος των κοινωνικών μέσων έχει αλλάξει εντελώς το marketing στο διαδίκτυο. Η δημιουργία ενός λογαριασμού κοινωνικών μέσων ενημέρωσης και η αλληλεπίδραση με τους πελάτες συχνά αποτελεί τον καλύτερο τρόπο προώθησης ενός ιστότοπου. Θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε συνδέσεις με τους πελάτες και μπορείτε να αποκτήσετε άμεσα αποτελέσματα ως αποτέλεσμα της επικοινωνίας σας με αυτούς. Διαφορετικοί λογαριασμοί κοινωνικών μέσων παρέχουν στις επιχειρήσεις μια εξαιρετική πλατφόρμα για να διαφημίσουν την επιχείρησή τους στο σωστό κοινό. Εξετάστε τη διεξαγωγή διαγωνισμών και προσφορών με μοναδικές σελίδες προορισμού για να αποκτήσετε νέες “αρετές” και πληροφορίες επικοινωνίας με τους πελάτες. Το Facebook και το Twitter παραμένουν οι κυρίαρχες δυνάμεις των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, αλλά το Pinterest και το Instagram αρχίζουν να προωθούν τις επιχειρήσεις.

3. Μηχανές αναζήτησης

Ένας απλός τρόπος για να αυξήσετε την κυκλοφορία στον ιστότοπό σας είναι χρησιμοποιώντας τις μηχανές αναζήτησης. Υποβάλετε νέο περιεχόμενο στους καταλόγους μηχανών αναζήτησης όπως το Google, το Yahoo !, Bing κ.λπ., ώστε να είναι ευρετηριασμένο. Οι μεγάλες μηχανές αναζήτησης προσφέρουν αυτή την δωρεάν υπηρεσία και μπορείτε να την αποκτήσετε και με μικρότερους καταλόγους μηχανών αναζήτησης. Αυτό είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να κάνετε για την προώθηση ενός δικτυακού τόπου, αν προσθέτετε φρέσκο ​​περιεχόμενο εβδομαδιαίως.

Διαβάστε επίσης: Social Media: Μερικά tips επιτυχίας

4. Υπογραφή επωνυμίας

Η εικόνα της επωνυμίας σας είναι πως οι άνθρωποι θα αναγνωρίσουν την εταιρεία σας. Περάστε λίγο χρόνο για να καταστήσετε το εμπορικό σας σήμα εύκολο να αναγνωρίσετε και αρκετά συναρπαστικό για να τραβήξετε την προσοχή των ανθρώπων. Δημιουργήστε μια υπογραφή για τον λογαριασμό του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα μηνύματα κειμένου και τα φόρουμ που περιλαμβάνουν τη διεύθυνση URL του ιστότοπού σας. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε τους πελάτες σας να αναγνωρίζουν το brand σας και θα κάνει τους ανθρώπους να κάνουν κλικ στη διεύθυνση URL του. Είναι σημαντικό να έχετε έναν ιστότοπο φιλικό προς το κινητό, αν επιλέξετε να προσθέσετε τη διεύθυνση URL σας σε μηνύματα κειμένου και άλλες επιλογές διαφήμισης για κινητά. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο προβολής ενός ιστότοπου που χρησιμοποιεί κινητές υπηρεσίες, μπορείτε να συνεργαστείτε με το Outbrain. Έχουν μοναδικές στρατηγικές μάρκετινγκ για κινητά, για να βοηθήσουν την επιχείρησή σας.

5. Αμοιβαία σύνδεση

Ένας τρόπος για να δείξετε τις μηχανές αναζήτησης στον ιστότοπό σας είναι αξιόπιστη είναι να έχετε άλλους ιστότοπους που συνδέονται με τον ιστότοπό σας. Οι επιλογές ενός ιστότοπου περιλαμβάνουν. φιλοξενία επισκεπτών, δημοσίευση φόρουμ, ανταλλαγή συνδέσμων και άρθρα ειδήσεων. Μην ξεκινήσετε να συνδέετε τον ιστότοπό σας με έναν αριθμό ιστότοπων χαμηλής ποιότητας. Οι μηχανές αναζήτησης θέλουν να σας ανταμείψουν με υψηλότερη κατάταξη ιστότοπων όταν βλέπουν τον ιστότοπό σας να συνδέεται με ιστότοπους υψηλότερης κατάταξης. Εστιάστε στη δημιουργία συνδέσεων που σχετίζονται με τους αναγνώστες και χρησιμοποιήστε λέξεις-κλειδιά ή φράσεις ποιότητας για να αποκτήσετε μια καλή σύνδεση. Πρέπει να είστε προσεκτικοί με τον τρόπο που τις δημιουργείτε. Εάν κάνετε πάρα πολλούς ταυτόχρονα, ο ιστότοπός σας μπορεί να απαγορευτεί από τις μηχανές αναζήτησης.

6. Εστίαση στο ποιοτικό περιεχόμενο

Από όλες τις ιδέες προώθησης ιστότοπων, θα διαβάσετε σχετικά με το διαδίκτυο, το καλύτερο είναι να εστιάσετε στην ποιότητα. Γιατί να γράφετε τα νέα σας για τους αναγνώστες σας; Η δημιουργία ποιοτικού περιεχομένου είναι ζωτικής σημασίας για τον ιστότοπό σας και για τη συνολική κατάταξη. Γράψτε το είδος του περιεχομένου που θέλουν να διαβάσουν ώστε να το προωθήσουν στα δικά τους blogs, sites.

για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προώθηση της ιστοσελίδας σας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.