5 Plugins του WordPress για βελτιστοποίηση του WordPress site σας!

  1. Home
  2. SEO
5 Plugins του WordPress για βελτιστοποίηση του WordPress site σας!

Γιατί το καλό SEO είναι μια επιτακτική ανάγκη για όλους τους ιστότοπους;

Λοιπόν, το SEO είναι γνωστό ως η βελτιστοποίηση των website στις μηχανές αναζήτησης που σας βοηθά να κερδίσετε όλους τους ανταγωνιστικούς ιστότοπους κάνοντας τον εαυτό σας ως τον “αγαπημένο” στις μηχανές αναζήτησης. Σχεδόν δισεκατομμύρια χρήστες αναζητούν να κάνουν χρήση υπηρεσιών, πληροφοριών ή αγαθών χωρίς να χρησιμοποιούν συγκεκριμένο ιστότοπο επομένως αναζητούν το οτιδήποτε στην Google. Η μόνη δουλειά της Google είναι να τους παραδώσει τα κορυφαία ονόματα εταιρειών που έχουν στη μηχανή αναζήτησης τους.

Παρακάτω είναι μια λίστα με τα καλύτερα plug-ins WordPress SEO που μπορούν να ενισχύσουν την κατάταξη της ιστοσελίδας σας για το 2018.

1. Yoast Plugin:

Το Yoast είναι ένα από τα καλύτερα plugins SEO WordPress, βοηθά τις εταιρείες να χτίσουν την ιστοσελίδα τους ισχυρότερη από τους ανταγωνιστές τους. Προσφέρει υπέροχες υπηρεσίες όπως βελτιστοποίηση λέξεων-κλειδιών, προεπισκόπηση της σελίδας της Google, έλεγχο της αναγνωσιμότητας γραπτών σελίδων, έλεγχος στα πάντα, τεχνική υποστήριξη στο ιστορικό της ιστοσελίδας σας.

Πρέπει να σκεφτείτε ότι ένα WordPress plugin που παρέχει τέτοιες αξιόλογες υπηρεσίες μπορεί να κοστίσει πολλά, αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι δωρεάν. Δεν σας κοστίζει τίποτα εκτός από το χρόνο σας (προφανώς). Αυτός είναι ο λόγος που το Yoast για το WordPress SEO plugin είναι το πιο δημοφιλές σε όλο τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης: SEO 2018: 10 Κανόνες Για Να Κυριαρχήσετε Στα Online Αποτελέσματα Των Αναζητήσεων

2. Rankie:

Το Rankine είναι επίσης γνωστό ως WordPress plugin tracker plugin, το οποίο βοηθά στη διαχείριση των βαθμολογιών της Google με την παρακολούθηση λέξεων-κλειδιών. Υπογράφεται επίσης για τη διαχείριση της βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης. Σε περίπτωση που δεν ξέρετε, το plugin παρακολούθησης rank αξιολογεί και ενισχύει τις λέξεις-κλειδιά για να σας βοηθήσει στη δημιουργία του δικού σας στρατηγικού σχεδιασμού λέξεων-κλειδιών.

Επίσης, παρακολουθεί απεριόριστο αριθμό λέξεων-κλειδιών και παρέχει αναφορές για τα καθημερινά βασικά στοιχεία για να σας κρατά ενήμερους. Το Rankie σας παρέχει μια αυθεντική λίστα με λέξεις-κλειδιά που τρέχουν σήμερα στην Google. Παρέχει πολλά υπέροχα χαρακτηριστικά όπως:

  • Παρακολουθήστε την κατάταξη του WordPress site σας
  • Αυτόματη παρακολούθηση λέξεων-κλειδιών
  • 4 μέθοδοι εντοπισμού θέσης για λέξεις-κλειδιά
  • Δημιουργία αναφορών
  • Εύκολη επιλογή φιλτραρίσματος
  • Λεπτομερές αρχείο καταγραφής ενεργειών
  • Καθημερινές ενημερώσεις κατάταξης
  • Υποστήριξη πληρεξουσίων

Διαβάστε επίσης: Γιατί το SEO σας βοηθά να ανεβάσετε επίπεδο την επιχείρησή σας;

3. WP Meta SEO:

Το WP meta SEO είναι επίσης μια δημοφιλής επιλογή για την ταξινόμηση της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης, λόγω της καλύτερης κατάταξης και αποτελεσμάτων η ιστοσελίδα σας θα έχει περισσότερη επισκεψιμότητα που θα βοηθήσει το site σας να εκπληρώσει τους στόχους του.

Με την εγκατάσταση του WP Meta SEO plugin θα μπορείτε να δείτε την τρέχουσα αναφορά του περιεχομένου σας που θα σας διαφωτίσει τις αποδυναμωμένες πλευρές μιας ιστοσελίδας όπου θα πρέπει να δώσετε λίγο περισσότερη προσοχή.

Στη συνέχεια, θα ξεκινήσει μια λειτουργία βελτιστοποίησης του ιστότοπου για καλύτερα αποτελέσματα μηχανών αναζήτησης και περισσότερους επισκέπτες. Λόγω της τεράστιας προσαρμογής του, του σπασμένου ανιχνευτή συνδέσμων (σφάλματα 404), του sitemap.

Το WP Meta SEO εξοικονομεί άφθονο χρόνο για αλλαγές στην ενίσχυση του SEO.

4. SQUIRRLY:

Το SQUIRRLY χρησιμοποιείται κυρίως για ανειδίκευτους ή αρχάριους για SEO, βοηθάει να πάρετε εντυπωσιακά αποτελέσματα βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης με αυθεντικά περιεχόμενα, ταξινομήσεις και αναλύσεις για τους χρήστες.

Προσφέρει SEO καθώς και φιλικό προς τον χρήστη περιεχόμενο για να βελτιώσει την ιστοσελίδα σας στην μηχανή αναζήτησης της Google, επίσης να παρέχει περιεχόμενο σε όλους τους αναγνώστες. Επισκοπεί κάθε σελίδα και βελτιώνει την ποιότητα από update σε update.

Μια ολοκληρωμένη αναφορά αποστέλλεται μέσω email. Σε περίπτωση που κάποιο από τα αρχεία σας αντιμετωπίζει προβλήματα, θα προκύψει μια ουσιώδες λύση για την επίλυση του προβλήματος σας.

Το Squirrel SEO σας παρέχει , βελτιστοποίηση στο περιεχόμενό σας κατά την πληκτρολόγηση ή την επεξεργασία τους, παρέχει άρθρα για να αποκτήσουν περισσότερους από 250% επισκέπτες σε ιστολόγια και άρθρα. Επίσης, επιτρέπει σε άλλα plug-ins του WordPress να τρέχουν μαζί του παράλληλα, χωρίς να διακόπτουν αρνητικά το ένα το άλλο.

5. SEO Ultimate:

Το SEO Ultimate είναι ένα WordPress SEO plugin ανοιχτού κώδικα και το πιο δημοφιλές σε όλο τον κόσμο με περισσότερους από διακόσια χιλιάδες χρήστες. Πρόκειται για ένα πλήρες plugin βελτιστοποίησης σελιδών.

Το μόνο θέμα που έχει είναι ότι μπορεί να προσφέρει υποστήριξη στην δωρεάν έκδοση, αλλά όχι στην premium. Το SEO Ultimate Premium προσφέρει πολλά χαρακτηριστικά τα οποία θα βοηθήσουν την ιστοσελίδα σου να ενισχυθεί στις μηχανές αναζήτησης.

Πηγή Techjeny.org

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.