Το Bitcoin ήρθε για να μας σώσει!

  1. Home
  2. Ασφάλεια
Το Bitcoin ήρθε για να μας σώσει!

Αδυναμία πληρωμών προς το εξωτερικό; Βρήκαμε την λύση για εσάς!

Είστε επιχειρηματίες και δεν μπορείτε να κάνετε την δουλειά σας λόγω της αδυναμίας πληρωμών προς το εξωτερικό;

Προσπεράστε τα capital controls και πληρώστε άμεσα τις υποχρεώσεις σας εκτός Ελλάδας: Η λύση είναι το Bitcoin.

– Τι είναι το Bitcoin;

Το Bitcoin είναι ένα διαδικτυακό εικονικό νόμισμα. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι μοιάζει με το Paypal ή τις πιστωτικές, αλλά έχει και ουσιαστικές διαφορές από αυτά.

Το Bitcoin διαφέρει γιατί δεν ανήκει σε καμία τράπεζα ή κερδοσκοπικό οργανισμό. Αντίθετα από τα φυσικά “νομίσματα” το Δολάριο, το Ευρώ ή το γιεν, το Bitcoin δεν εκδίδεται ούτε ελέγχεται από κάποιο κράτος και παράγεται, διακινείται και αποθηκεύεται αποκλειστικά σε ψηφιακή μορφή.

Το Bitcoin χρησιμοποιείται παγκόσμια από χιλιάδες χρήστες, οργανισμούς, πανεπιστήμια κλπ. Έχει πολλά πλεονεκτήματα και το σημαντικότερο είναι ότι μπορούμε να εξοφλήσουμε με Bitcoin τις υποχρεώσεις μας στο εξωτερικό!

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του Bitcoin;

  • Ελευθερία πληρωμών: Πληρώστε ή πληρωθείτε, άμεσα, χωρίς καθυστερήσεις, αργίες, σύνορα, παντού ανά τον κόσμο, οποιαδήποτε στιγμή.
  • Μηδαμινά τέλη: Αντίθετα με το Paypal, οι πληρωμές με Bitcoin γίνονται είτε με μηδενικά, είτε με εξαιρετικά χαμηλά τέλη. Οι ίδιοι οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να συμπεριλάβουν τέλη στις συναλλαγές τους, για να έχουν προτεραιότητα στην διεκπεραίωση.
  • Λιγότεροι κίνδυνοι για τους εμπόρους: Οι συναλλαγές με Bitcoin είναι ασφαλείς, μη αναστρέψιμες και δεν περιέχουν προσωπικές πληροφορίες ή ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα των πελατών. Οι έμποροι μπορούν εύκολα να επεκταθούν σε νέες αγορές όπου είτε οι πιστωτικές κάρτες δεν είναι διαθέσιμες, είτε τα ποσοστά απάτης είναι απαράδεκτα υψηλά. Το αποτελέσματα σε καθαρό κέρδος, είναι χαμηλότερα τέλη, μεγαλύτερες αγορές και λιγότερα διοικητικά κόστη άρα έμποροι και επιχειρηματίες είναι απόλυτα κερδισμένοι.
  • Ασφάλεια και έλεγχος: Οι χρήστες του Bitcoin έχουν πλήρη έλεγχο των συναλλαγών τους. Οι χρήστες του Bitcoin μπορούν να προστατέψουν τα χρήματά τους με αντίγραφα ασφαλείας και κρυπτογράφηση. Δεν μπορεί κανείς να πραγματοποιήσει ανεπιθύμητη συναλλαγή ή να υποκλέψει τα Bitcoin που έχει ο κάθε επιχειρηματίας.
  • Διαφανής και ουδέτερος: Κανένα άτομο ή οργανισμός δεν μπορεί να ελέγξει ή να πλαστογραφήσει το πρωτόκολλο του Bitcoin διότι είναι κρυπτογραφικά ασφαλές.

Γενικά οι υποστηρικτές του Bitcoin, συμβουλεύουν τους επιχειρηματίες, να αξιοποιούν μικρά χρηματικά ποσά για τις καθημερινές τους συναλλαγές. Έτσι κι αλλιώς είναι πολύ απλό να αποκτήσεις Bitcoin και να κάνεις την δουλειά σου, χωρίς περιορισμούς και capital controls.

Επισκεφτείτε σήμερα ένα ATM για Bitcoinperissotera_button

bitcoin-map

1 σχόλιον

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.