Όταν οι άλλοι κοιμούνται…

  1. Home
  2. Ασφάλεια
Όταν οι άλλοι κοιμούνται…

5 + 1 πράγματα που πρέπει να σας παρέχουν οι συνεργάτες σας για την ιστοσελίδα σας:

Καλοκαιράκι… Όλοι χαλαρώνουν και εσείς αγχώνεστε για την ορθή λειτουργία της ιστοσελίδας σας;

Έχουμε συγκεντρώσει για εσάς 5 + 1 παροχές που πρέπει να έχετε από την εταιρεία που στηρίζει την ιστοσελίδα σας:

1. Αξιόπιστος Server

Πρέπει να έχετε έναν Server που θα σας παρέχει διαρκή υποστήριξη σε συνδυασμό με μια καλή φιλοξενία ιστοσελίδας. Φαντάζεστε να “πέσει” το site σας και να έχετε σε ώρες αιχμής downtime;

2. Διαχείριση Domain Name

Πρέπει οι επαγγελματίες που συνεργάζεστε να διαχειρίζονται το όνομα χώρου της ιστοσελίδας σας και να σας ειδοποιούν για την ημερομηνία λήξης του, ώστε να προλαβαίνετε έγκαιρα να το ανανεώσετε.

Εννοείται δε, ότι είναι κατοχυρωμένο στο δικό σας όνομα και να σας ανήκει.

3. Έλεγχος website

Πρέπει να γίνεται τακτικός έλεγχος για την ορθή λειτουργία της ιστοσελίδας σας και ποιοτικός έλεγχος για το πώς ανταποκρίνεται σε όλους τους browsers και τις οθόνες. Αν κάποιος πελάτης μπει από το tablet του στην ιστοσελίδα σας και δεν είναι responsive την… πατήσατε!

4. Άμεση υποστήριξη

Παρατηρήσατε κάποιο σοβαρό πρόβλημα στην ιστοσελίδα σας και ψάχνετε απεγνωσμένα τον κατασκευαστή και αυτός είναι άφαντος; Μάθε, πως ο κατασκευαστής της ιστοσελίδας σας επιβάλλεται να είναι “πανταχού παρόν” και διαθέσιμος για να λύσει τα επείγοντα περιστατικά στην ιστοσελίδα σας.

Φιλοξενία website, ΕΔΩ αρχίζουν όλα!

5. Backup ιστοσελίδας

Πολύ σημαντικό επίσης είναι να γίνονται τακτικά Backup στην ιστοσελίδα σας για να εξασφαλίσετε την ασφαλή λειτουργία της, ό, τι κι αν συμβεί!

6. Προστασία των εταιρικών email

Απαραίτητο για όλους τους επαγγελματίες που δουλεύουν μέσω των email τους και πρέπει οπωσδήποτε να προστατεύονται από ιούς και να έχουν φίλτρα για spam.

Εσάς τι υπηρεσίες Διαδικτύου σας παρέχει η εταιρεία σας;

Απολαμβάνετε ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαδικτύου από τους συνεργάτες σας;

 

Christos Rontos

Author Since: 17 Φεβρουαρίου 2023

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.