Ποιος μπορει να εγγυηθεί για την κατάταξη μου στην Google;

 1. Home
 2. Internet Marketing
Ποιος μπορει να εγγυηθεί για την κατάταξη μου στην Google;

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ για την ιστοσελίδα σας, αν μπορεί να είναι πρώτο όνομα στις αναζητήσεις Google, ή αν μπορει κάποιος να σας το εγγυηθεί αυτό για ορισμένο χρονικό διάστημα;

Τότε ναι, αυτός ο κύριος υπάρχει.

Είναι ο ένας και μοναδικός Spider-Man!

Τελικά μπορεί κάποιος να εξασφαλίσει την θέση μου στην Google;

Χαριτολογώντας προηγουμένως, και φυσικά χωρίς καμία αμφιβολία, δεν υπάρχει άνθρωπος, ούτε εταιρεία αλλά ούτε και κάποιο πρόγραμμα – μηχάνημα που να μπορεί να εξασφαλίσει την εμφάνιση της ιστοσελίδας σας στις αναζητήσεις των πελατών σας στην Google.

Γιατί κανείς δεν μπορεί επίσημα να το εξασφαλίσει αυτό;

Κανένας επαγγελματίας κατασκευαστής ιστοσελίδων παγκοσμίως δεν μπορεί να το εξασφαλίσει, για τους εξής λόγους:

 • Η ίδια η Google, επίσημα δηλώνει εδώ και πάνω από 10 χρόνια, πως ΔΕΝ πρέπει να δεχόμαστε αλλά ούτε και να υπογράφουμε συμφωνητικά προώθησης ιστοσελίδων όπου κύρια υπηρεσία είναι η κατάταξη στην Google. Άρα, συμφωνίες του τύπου “Θα σε έχω στην Google πρώτο, στις τάδε λέξεις, για τρεις μήνες με 100€” είναι παράνομο.
 • Πρωταρχικός και καθοριστικός παράγοντας για την επιτυχία μιας ιστοσελίδας στην Google είναι ο ίδιος ο επιχειρηματίας. Δηλαδή εσείς. Αν δεν δημιουργήσετε προσφορές, νέα εταιρείας, υπηρεσίες και κοινωνική στοχευμένη παρουσία στα social media, δεν πρόκειται να έχετε αποτέλεσμα. Ούτε με ενα εκατομμύριο ευρώ. Έχουμε δημοσιεύσει σε άλλο άρθρο πως πρόσκαιρα το επιτυγχάνει και πως την πατάει.
 • Δευτερεύον αλλά εξίσου σημαντικός παράγοντας με τους προηγούμενους, είναι ο ανταγωνισμός. Αν, όντως το προϊόν σας και η υπηρεσία σας δεν ειναι η καλύτερη και η πιο ανταγωνιστική στην αγορά, τότε μην περιμένετε κορυφαία αποτελέσματα. Πρέπει να γνωρίζετε, ότι στα δύο ίδια τεχνικά website, φτιαγμένα από τον ίδιο τεχνικό, εμφανίζεται πρώτο στην Google αυτό που παρουσιάζει την εταιρεία με τις καλύτερες όντως υπηρεσίες και προϊόντα. Και για αυτό έχουμε μιλήσει σε ξεχωριστό άρθρο.

Τι χρειαζόμαστε λοιπόν για την επιτυχία μας στην Google;

Χρειαζόμαστε τα τρία S:

 • Server: Φιλοξενία με διεθνή standards
 • Support: Τεχνική υποστήριξη & Εκπαίδευση
 • SEO: Σωστή Βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας & των Social Media

Αν ενδιαφέρεστε για μια ολοκληρωμένη πρόταση, μπορούμε να σας βοηθήσουμε,

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ετικέτες: SEO
 • Κοινοποίηση:

Christos Rontos

Author Since: 17 Φεβρουαρίου 2023

2 σχόλια

 • seotzis

  9 έτη πριν

  Υπάρχουν αρκετές εταιρείες στην Ελλάδα που δίνουν εγγύηση “πρώτης σελίδας στο google” με επιστροφή χρημάτων αν δεν εμφανιστεί αλλά ποτέ δεν άκουσα να γίνεται επιστροφή και μάλιστα το μεγαλύτερο ποσοστό των πελατών δεν ανέβηκε ποτέ στην πρώτη σελίδα. Επίσης όσοι έτυχε να τα καταφέρουν με black hat μεθόδους, το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών “έφαγε” πέναλτι.

  • Επίσης όχι μόνο πέφτει πέναλτυ στο site, αλλά και στο όνομα της εταιρείας!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.