Ασφάλεια ιστοσελίδων

  1. Home
  2. CMS
Ασφάλεια ιστοσελίδων

Συνήθως οι λόγοι που το website σας υπολειτουργεί, παρουσιάζει τεχνικά προβλήματα και παρουσιάζονται δυσλειτουργίες στο e-mail σας είναι οι ακόλουθοι δύο:

Μέτριο hardware    

Αυτό σημαίνει ότι δεν έχετε καλό server. Ο server σας, δηλαδή ο «σερβιτόρος» του website σας, είναι ο βασικός εξυπηρετητής που εξασφαλίζει την ορθή λειτουργία της ιστοσελίδας σας. Η λαϊκή ρήση “ότι πληρώνεις παίρνεις” ισχύει απόλυτα στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Μέτριο software

Το καταλληλότερο λογισμικό που πρέπει να έχει η ιστοσελίδα σας για να παίζει επιβάλλεται να είναι CMS, πλήρως αναβαθμισμένο, έτσι ώστε να εξασφαλίσετε την ασφαλή λειτουργία του website σας.

Σκεφτείτε αν δεν έχετε το κατάλληλο λογισμικό που προστατεύει την ιστοσελίδα σας, είναι σαν να αφήνετε την φυσική σας επιχείρηση ξεκλείδωτη όλη νύχτα και να γίνεται έρμαιο του κάθε επιτήδειου κλέφτη.

Έν κατακλείδι η ασφάλεια της ιστοσελίδας σας είναι υψίστης σημασίας για τους σωστούς επαγγελματίες. Αν δεν υπάρχει η προαπαιτούμενη ασφάλεια, ως συνέπεια δεν υπάρχει και δυνατότητα να ανέβει η ιστοσελίδα σας στις μηχανές αναζήτησης (προώθηση ιστοσελίδων = SEO) .

Φαντάζεστε η Google να επισκεφτεί το website σας και μην παίζει ή να έχει τεχνικά προβλήματα;

Θα σας έβαζε νομίζετε τότε στην 1η σελίδα των μηχανών αναζήτησης;

Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος είμαστε εμείς στο πλάι σας.

Εγγυόμαστε την απόλυτη ασφάλεια του website σας, καθώς προσφέρουμε την φιλοξενία της ιστοσελίδας σας σε κορυφαία εταιρεία hosting σε dedicated server.

μάθετε περισσότερα

Στοχεύουμε στην κορυφή των αποτελεσμάτων της Google με την εμπειρία και την τεχνική ειδίκευση που μας διακρίνει.

Marianna

Author Since: 23 Φεβρουαρίου 2023

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.