Πώς να δημιουργήσετε έξυπνα κουπόνια στο WooCommerce

  1. Home
  2. Κατασκευή eshop
Πώς να δημιουργήσετε έξυπνα κουπόνια στο WooCommerce

Αρκετοί από τους αναγνώστες μας μας ρώτησαν πώς να δημιουργήσουν έξυπνα κουπόνια στο WooCommerce για να αυξήσουν τις πωλήσεις τους και το traffic στο eshop τους.

Αν θέλετε να προχωρήσετε πέρα από τα κλασικά ενσωματωμένα κουπόνια του WooCommerce όπως αγοράστε ένα κουπόνι, δωρεάν κουπόνι κ.λπ., τότε διαβάστε παρακάτω πως τα δημιουργούμε.

Τι μπορείτε να κάνετε με τα έξυπνα κουπόνια για το WooCommerce

Τα έξυπνα κουπόνια (ή προηγμένα κουπόνια) είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε τις πωλήσεις και τα έσοδά σας.

Αντί απλώς να προσφέρετε στους πελάτες σας μια γενική έκπτωση σε όλα στο καλάθι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα έξυπνα κουπόνια για να κάνετε κάθε είδους έξυπνα πράγματα.

Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κουπόνι “buy one get one” που επιτρέπει στους πελάτες να αγοράσουν ένα προϊόν και να αποκτήσουν ένα άλλο δωρεάν. Αυτός μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε τις πωλήσεις ή ακόμα και να καθαρίσετε το απόθεμα σας που δεν κινείται.

Θα μπορούσατε ακόμη και να δημιουργήσετε ένα δωρεάν κουπόνι δώρου. Αυτός θα μπορούσε να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μεγαλώσετε τη λίστα των email σας, να ανταμείψετε τους καλούς πελάτες σας και να ενθαρρύνετε τους ανθρώπους να δοκιμάσουν ένα νέο προϊόν.

Μπορεί να πιστεύετε ότι η δημιουργία αυτών των τύπων κουπονιών για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα θα ήταν περίπλοκη και θα απαιτούσε τεχνικές γνώσεις. Τα καλά νέα είναι ότι είναι πραγματικά απλό.

Θα σας δείξουμε πώς να δημιουργήσετε έξυπνα κουπόνια χρησιμοποιώντας το πρόσθετο Advanced Coupons για το WooCommerce.

Διαβάστε επίσης: Πως να δημιουργήσετε ένα Online Ηλεκτρονικό Κατάστημα eShop με το WooCommerce

Δημιουργήστε έξυπνα κουπόνια με πρόσθετο Advanced Coupons

Το Advanced Coupons είναι το καλύτερο πρόσθετο κουπονιού στο WordPress. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έξυπνα κουπόνια για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

Αρχικά, θα πρέπει να εγκαταστήσετε και να ενεργοποιήσετε την προσθήκη Advanced Coupons.

Μόλις το κάνετε αυτό, θα βρείτε την σελίδα ρυθμίσεων κουπονιού στη σελίδα WooCommerce »κουπόνια στον πίνακα ελέγχου διαχειριστή WordPress.

Για να δημιουργήσετε οποιοδήποτε είδος κουπονιού, ξεκινήστε κάνοντας κλικ στην επιλογή “Προσθήκη νέου” και, στη συνέχεια, εισαγάγετε τον κωδικό κουπονιού που έχετε επιλέξει στο επάνω μέρος της οθόνης.

Τα προχωρημένα κουπόνια σάς επιτρέπουν να δημιουργήσετε όλα τα είδη κουπονιών “αγοράστε 1+1” (BOGO) Δεν χρειάζεται απαραίτητα να δώσετε κάτι δωρεάν. Αντίθετα, θα μπορούσατε να έχετε μια προσφορά “αγοράστε ένα σε μισή τιμή”.

Ένα κουπόνι BOGO θα μπορούσε να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενθαρρύνετε τα άτομα που βρίσκονται στη λίστα των email σας να κάνουν την πρώτη τους αγορά. Μπορεί επίσης να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενθαρρύνετε την επαναλαμβανόμενη αγορά από υπάρχοντες αγοραστές.

Για να δημιουργήσετε ένα κουπόνι BOGO χρησιμοποιώντας Advanced Coupons, μεταβείτε στο WooCommerce »Coupons και προσθέστε ένα νέο κουπόνι. Κάντε κλικ στην καρτέλα BOGO και ορίστε τους όρους σας.

Μπορείτε να δημιουργήσετε πολλούς διαφορετικούς τύπους προσφορών, συμπεριλαμβανομένου του “buy two get one” ή κάτι παρόμοιο. Το στοιχείο που κερδίζει ο πελάτης δεν χρειάζεται να είναι δωρεάν. Αντ ‘αυτού, θα μπορούσατε να το μειώσετε με οποιοδήποτε ποσοστό θέλετε

Εδώ, δημιουργήσαμε μια προσφορά όπου οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν οποιοδήποτε μπλουζάκι και να πάρουν ένα πράσινο μπλουζάκι δωρεάν.

TIP: Τα κουπόνια BOGO είναι πιο αποτελεσματικά όταν προσφέρετε ένα δωρεάν προϊόν που σχετίζεται με ένα άλλο. Για παράδειγμα, εάν πουλάτε χειμωνιάτικα ρούχα, μπορείτε να προσφέρετε ένα δωρεάν ζευγάρι γάντια με κάθε καπέλο.

Τελικές συμβουλές και βέλτιστες πρακτικές
Τα έξυπνα κουπόνια είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να αυξήσετε τις πωλήσεις και να κερδίσετε περισσότερα χρήματα από το κατάστημά σας.

Είναι καλή ιδέα να πειραματιστείτε με διαφορετικούς τύπους κουπονιών για να δείτε ποιο λειτουργεί καλύτερα με το κοινό σας.

Αυτό θα σας βοηθήσει να τροποποιήσετε και να βελτιώσετε τα αποτελέσματά σας.

Ελπίζουμε αυτό το άρθρο να σας βοηθήσει να μάθετε πώς να δημιουργείτε έξυπνα κουπόνια στο WooCommerce.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.