Εργαλεία και συμβουλές για να επιταχύνετε το WordPress site σας!

  1. Home
  2. Κατασκευή ιστοσελίδας
Εργαλεία και συμβουλές για να επιταχύνετε το WordPress site σας!

Οι ιστοσελίδες που λειτουργούν με WordPress μπορούν να καθυστερούν να φορτώσουν για οποιονδήποτε λόγω. Θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε, από τον υπερβολικό κώδικα, τα ανούσια plugin ή την κακή φιλοξενίας ιστοσελίδας (server). Το να κατανοήσεις το τι σε καθυστερεί είναι αρκετά δύσκολο. Πιο δύσκολο είναι ότι μερικές μέθοδοι για την αύξηση της ταχύτητας (για παράδειγμα, plugins) είναι γεμάτες κρυπτογραφικές ρυθμίσεις.
Εδώ βρίσκομαι για να σας βοηθήσω. Υπάρχουν εργαλεία εκεί έξω για να βοηθήσεις στην απλοποίηση της διαδικασίας για ταχύτατο site σε WordPress. Παρακάτω, έχω συντάξει μια λίστα με plugins που δεν απαιτούν κανένα είδος πτυχίου επιστήμης πυραύλων. Θα σε βοηθήσουν, ωστόσο, να φτιάξεις μια γρήγορη ιστοσελίδα. Επιπλέον, θα σου προσφέρουν συμβουλές για να έχεις τις καλύτερες επιδόσεις.

[!Οποιαδήποτε εγκατάσταση, ή παραμετροποίηση της ιστοσελίδας σας, γίνεται με την δική σας ευθύνη. Για αυτό προσέξτε σε κάθε περίπτωση να έχετε πρόσφατο αντίγραφο ασφαλείας.

WP Rocket

Η δημιουργία ενός plugin για προσωρινή μνήμη (Cache) του WordPress μπορεί να είναι μια απίστευτα απογοητευτική εμπειρία. Υπάρχουν συχνά τόσες πολλές ρυθμίσεις που πραγματικά πρέπει να κάνετε πολλές δοκιμές.
Το WP Rocket είναι ένα plugin υψηλής ποιότητας, αξίζει τα λεφτά του. Διαθέτει εξαιρετικά ελάχιστη ρύθμιση και πραγματικά επιταχύνει το site σου. Το πακέτο περιλαμβάνει την προσωρινή αποθήκευση σελίδων, την προφόρτωση, τη βελτιστοποίηση της βάσης δεδομένων και την γρήγορη φόρτωση εικόνων.

Fast Velocity Minify

Το Fast Minify θα μεταφέρει τα αρχεία CSS και JS του site σου και θα τα συνδυάσει σε μικρότερες ομάδες αρχείων. Κάθε ένα από αυτά τα αρχεία μπορεί να είναι χιλιάδες γραμμές κώδικα.
Η συμπίεση και ο συνδυασμός των πραγμάτων μπορούν πραγματικά να μειώσουν το χρόνο φόρτωσης. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για site που χρησιμοποιούν πολλά plugins. Η ρύθμιση είναι αρκετά εύκολη, με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις να ολοκληρώνεται η εργασία. Υπάρχουν επίσης προχωρημένες επιλογές διαθέσιμες εάν αισθάνεστε “περιπετειώδεις”.

BJ Lazy Load

Το BJ Lazy Load μπορεί να είναι μια μεγάλη βοήθεια στην μείωση των “αιτημάτων” του διακομιστή. Το BJ Lazy Load λειτουργεί μόνο με τη φόρτωση εικόνων, widget κειμένου και περιεχομένου iframe (όπως τα βίντεο του YouTube, για παράδειγμα) όταν βρίσκονται μέσα στο παράθυρο προβολών του χρήστη.
Με αυτό τον τρόπο, το βαρύ περιεχόμενο φορτώνεται μόνο όταν χρειάζεται. Αυτό είναι ιδιαίτερα ωραίο για σελίδες με μεγάλη διάρκεια κύλισης που διαθέτουν πολλά πολυμέσα. Απλά ενεργοποιήστε το και δείτε τη διαφορά.

Autoptimize

Με μερικά μόνο κλικ, το Autoptimize θα συμπτύξει styles και scripts, θα ελαχιστοποιήσει τα αρχεία HTMLCSS και JS. Το plugin μπορεί επίσης να μετακινήσει τα styles στο header και τα scripts του ιστότοπού σας στο footer, αν είναι επιθυμητό.
Ενώ ο προγραμματιστής συνιστά τη χρήση του Autoptimize σε συνδυασμό με ένα plugin προσωρινής αποθήκευσης, είναι ακόμα ένας απλός τρόπος να επιταχύνετε τον ιστότοπό σας.
Το Speed ​​Booster Pack χρησιμοποιεί διάφορες τεχνικές για να επιταχύνει τον ιστότοπό σας, ελαχιστοποιεί τις γραμμές της HTML.

Χρειάζεστε και εσείς βελτιστοποίηση ώστε να φορτώνει το website σας γρήγορα;

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.