7 Ερωτήσεις σχεδίασης ιστοσελίδων που οι επιχειρήσεις πρέπει να ρωτούν τους πελάτες!

  1. Home
  2. Internet Marketing
7 Ερωτήσεις σχεδίασης ιστοσελίδων που οι επιχειρήσεις πρέπει να ρωτούν τους πελάτες!

Η ιστοσελίδα σας αποτελεί την καρδιά της online παρουσίας σας. Πρέπει να επενδύσετε στον σχεδιασμό ιστοσελίδων, ώστε να μπορείτε να προσελκύσετε περισσότερους στοχευμένους επισκέπτες και να τους κρατήσετε δεσμευμένους στον ιστότοπό σας.

Αν δεν έχετε εμπειρία σχεδίασης ενός ιστότοπου, θα θελήσετε να συνεργαστείτε με μια επαγγελματική εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων για να σχεδιάσετε τον ιστότοπό σας.

Όταν επιλέγετε μια εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι είναι η καλύτερη επιλογή για την επιχείρησή σας.

Υπάρχουν πολλές ερωτήσεις που μια εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων θα πρέπει να σας ρωτήσουν για την ιστοσελίδα σας. Είναι σημαντικό να υποβάλουν ερωτήσεις σχετικά με τον ιστότοπό σας, ώστε να μπορούν να παράγουν τον καλύτερο ιστότοπο για την επιχείρησή σας. Σε αυτήν την ανάρτηση, θα συζητήσουμε επτά ερωτήσεις που θα σας ζητήσει η εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων. Ας αρχίσουμε!

1. Τι κάνει η επιχείρησή σας;

Για να δημιουργήσετε τον καλύτερο website, μια εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων πρέπει να κατανοήσει πλήρως την επιχείρησή σας. Δεν μπορούν να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο που να λειτουργεί για εσάς αν δεν γνωρίζουν πολλά για την εταιρεία σας.

Είναι σημαντικό ότι η εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων σας χρειάζεται χρόνο για να γνωρίσει την επιχείρησή σας. Θα σας ρωτήσουν  για:

  • την ιστορία της επιχείρησής σας,
  • τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρετε,
  • τους υπαλλήλους σας,
  • τους ανταγωνιστές σας και πολλά άλλα.

Όλες αυτές οι ερωτήσεις θα πρέπει να τους βοηθήσουν να κατανοήσουν καλύτερα την επιχείρησή σας, τον τρόπο λειτουργίας και την αξία της εταιρείας σας. Όταν μια εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων τότε μπορεί να αρχίσει να διαμορφώνει έναν ιστότοπο που να αντικατοπτρίζει καλύτερα την επιχείρησή σας.

 

2. Έχετε ιστοσελίδα;

Μπορεί να φαίνεται σαν μια ανόητη ερώτηση, αλλά η εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων σας πρέπει να σας ρωτήσει εάν έχετε ήδη δημιουργήσει μια ιστοσελίδα. Αυτό είναι ένα σημαντικό μέρος της διαδικασίας για δύο λόγους.

  • Ο πρώτος λόγος είναι ότι η εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων σας πρέπει να γνωρίζει πόση δουλειά χρειάζεται για το website σας. Εάν δεν έχετε έναν ιστότοπο, θα χρειαστεί να καταβάλουν περισσότερες προσπάθειες για να δημιουργήσουν ένα για εσάς. Για τις επιχειρήσεις με εγκατεστημένους ιστότοπους, γνωρίζουν ότι διαθέτουν μια υπάρχουσα δομή που μπορούν να τροποποιήσουν. Είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζετε αν είχατε έναν ιστότοπο, διότι αν το κάνετε, η εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων σας μπορεί να σας ρωτήσει για τον ιστότοπό σας.
  • Μπορούν να σας ρωτήσουν τι σας αρέσει και δεν σας αρέσουν σχετικά με τον ιστότοπό σας και τι επιθυμείτε στον ιστότοπό σας . Αυτή είναι μια ευκαιρία για την εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων σας να μάθει τι σας αρέσει και τι δεν σας αρέσει στο website σας. Θα τους βοηθήσει να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο που οδηγεί αποτελέσματα για την επιχείρησή σας.

 

3. Ποιος είναι ο στόχος της ιστοσελίδας σας;

Η εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων σας πρέπει να σας ρωτήσει τι θέλετε να επιτύχετε με τον ιστότοπό σας. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε τι θέλετε να επιτύχετε με τον ιστότοπό σας. Δεν πρέπει να χτίζετε μόνο έναν ιστότοπο “μόνο επειδή.”

Υπάρχουν πολλοί στόχοι στους οποίους μπορείτε να εστιάσετε με τον ιστότοπό σας. Μπορείτε να επιδιώξετε να κερδίσετε περισσότερους επισκέπτες και έσοδα, να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας, να συλλάβετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να πάρετε περισσότερες τηλεφωνικές κλήσεις στην επιχείρησή σας. Είναι σημαντικό να καθορίσετε έναν στόχο για τον ιστότοπό σας για να βοηθήσει την εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων σας να δημιουργήσει έναν καλύτερο ιστότοπο για την επιχείρησή σας.

Ο στόχος σας έχει αντίκτυπο στον σχεδιασμό του ιστότοπού σας. Εάν θέλετε να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας, η εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων σας θα επικεντρωθεί στην οικοδόμηση της μάρκας σας και βοηθώντας τους ανθρώπους να εξοικειωθούν με αυτήν. Από την άλλη πλευρά, αν θέλετε να κερδίσετε περισσότερα χρήματα, η εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων σας θα επικεντρωθεί στην ενσωμάτωση στοιχείων που θα ενθαρρύνουν τους ανθρώπους να μαθαίνουν περισσότερα και τελικά να αγοράζουν.

 

4. Ποιο κοινό στοχεύετε??

Το στοχευμένο κοινό σας παίζει σημαντικό ρόλο στον τρόπο με τον οποίο διαμορφώνετε όλες τις πτυχές της καμπάνιας σας. Θέλετε να απευθύνεστε σε αυτούς και να τους ενδιαφέρεστε για την επιχείρησή σας. Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας σας δεν διαφέρει. Για να σχεδιάσετε μια ιστοσελίδα που οδηγεί τα αποτελέσματα, πρέπει να ξέρετε ποιο είναι το κοινό που στοχεύετε. Η σωστή εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων θα σας ρωτήσει για το κοινό σας, ώστε να μπορέσουν να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο που να λειτουργεί καλύτερα για το κοινό σας. Η συμπεριφορά του κοινού σας θα επηρεάσει τον τρόπο δομής του ιστότοπού σας. Όταν εργάζεστε με μια εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι ερευνούν σχετικά με το κοινό-στόχο σας. Θα πρέπει να σας ρωτήσουν για τον ιδανικό πελάτη σας για να πάρετε μια ιδέα για το πώς να απευθυνθείτε σε αυτόν τον τύπο πελάτη.

 

5. Πώς η εταιρεία σας είναι μοναδική;

Κάθε εταιρεία σε όλη τη χώρα έχει κάτι μοναδικό για να προσφέρει στους πελάτες της. Υπάρχει κάτι που τα θέτει εκτός του ανταγωνισμού. Μπορεί να είναι κάτι μικρό, αλλά υπάρχουν πράγματα που κάνουν την επιχείρησή σας μοναδική σε σχέση με τον ανταγωνισμό σας. Μια εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων θα πρέπει να σας ρωτήσει πώς η εταιρεία σας είναι μοναδική. Αυτός είναι ένας σημαντικός παράγοντας πώλησης που θα θέλουν να ενσωματώσουν ή να τονίσουν στο σχεδιασμό. Θέλετε να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό. Τα μοναδικά χαρακτηριστικά της επιχείρησής σας θα σας βοηθήσουν να το κάνετε αυτό. Είναι σημαντικό ότι η εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων σας ρωτάει για αυτά τα χαρακτηριστικά, ώστε να μπορούν να επισημάνουν αυτά τα χαρακτηριστικά για το κοινό σας.

 

6. Ποιοι είναι οι ανταγωνιστές σας;

Η εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων πρέπει πάντα να σας ρωτάει για τους ανταγωνιστές σας. Θέλετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο που θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό. Είναι σημαντικό ότι η εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων σας γνωρίζει για τους ανταγωνιστές σας, ώστε να μπορούν να δημιουργήσουν μια ιστοσελίδα που σας κάνει μοναδικούς από τους ανταγωνιστές σας.

Θα πρέπει να σκεφτείτε μια σύντομη λίστα ανταγωνιστών που επηρεάζουν άμεσα την επιχείρησή σας. Μπορείτε να δώσετε αυτήν τη λίστα στην εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων σας, ώστε να μπορούν να ελέγξουν τις τοποθεσίες τους. Αυτό θα τους δώσει μια ιδέα για το πώς βλέπουν οι ιστότοποι των ανταγωνιστών σας και πώς μπορούν να παράγουν έναν ιστότοπο που είναι καλύτερο.

 

7. Ποιες λειτουργίες θέλετε στην ιστοσελίδα σας;

Όταν μια εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων χτίζει τον website σας, θα πρέπει να ρωτάει για τα χαρακτηριστικά που θέλετε να συμπεριληφθούν. Είναι σημαντικό να ενσωματώσετε χαρακτηριστικά που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους της καμπάνιας σας. Θα χρειαστεί να σκεφτείτε πώς θέλετε να δούμε τον ιστότοπό σας. Υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά που μπορείτε να προσθέσετε για να προσελκύσετε το κοινό σας και να τον κρατήσετε ενδιαφέρον για τον ιστότοπό σας. Πρέπει να σκεφτείτε ποια χαρακτηριστικά θέλετε στο δικτυακό σας τόπο.

Ορισμένες δημοφιλείς λειτουργίες περιλαμβάνουν γραμμές εγγραφής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εικονίδια κοινωνικών μέσων, ενσωμάτωση βίντεο ή επιλογές χρωμάτων. Αυτά είναι όλα τα χαρακτηριστικά που έχουν αντίκτυπο στο κοινό σας. Είναι σημαντικό να σκεφτείτε ποια χαρακτηριστικά είναι σημαντικά για την καμπάνια σας. Θέλετε να είστε βέβαιοι ότι ενσωματώνετε στοιχεία που σας βοηθούν να επιτύχετε το στόχο του ιστότοπού σας. Εάν ο στόχος σας είναι να προσελκύσετε  περισσότερους επισκέπτες , θα θελήσετε να ενσωματώσετε μια μπάρα εγγραφής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και εικονίδια κοινωνικών μέσων.

Τα χαρακτηριστικά που ενσωματώνετε στον website σας θα πρέπει να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα website που να δίνει στο ακροατήριό σας την ολοκλήρωση της προβλεπόμενης δράσης.

Ήρθε η στιγμή για να πραγματοποιήσετε μια καλύτερη ιστοσελίδα!

Αν θέλετε να δημιουργήσετε την καλύτερη ιστοσελίδα για την επιχείρησή σας, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων σας υποβάλλει ερωτήσεις που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τον ιδανικό ιστότοπό σας. Οι ερωτήσεις τους θα πρέπει να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε έναν καλύτερο ιστότοπο που να είναι πιο αποτελεσματικός για το κοινό σας.  Υπάρχουν άλλες σημαντικές ερωτήσεις που πρέπει να ρωτήσει μια εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων; Μοιραστείτε τα με τα παρακάτω σχόλια!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.