Τι καινούριο ετοιμάζει η Google;

  1. Home
  2. Διαδίκτυο
Τι καινούριο ετοιμάζει η Google;

Η Google θέλει Android σε κάθε συσκευή που χρησιμοποιούμε… στο χέρι, στο αμάξι και τώρα και στο σαλόνι με την Andoid TV!

Η Google ανακοίνωσε μία νέα υπηρεσία/προϊόν για τηλεοράσεις που ονομάζεται Android TV. Οι περισσότερες εταιρείες που προσπάθησαν να «αλλάξουν» τη τηλεόραση απέτυχαν, επειδή ίσως οι καταναλωτές να μην χρειάζονται κάτι παραπάνω από καλή ποιότητα εικόνας.

Τι είναι όμως η Andoid TV;

Η διαχείρισή της θα μπορεί να γίνει με φωνητικές εντολές, τηλεχειριστήριο, ή με οποιαδήποτε συσκευή Android διαθέτει εγκατεστημένη την αντίστοιχη δωρεάν εφαρμογή, δηλαδή κινητά, tablets, laptops, ακόμη και τα επερχόμενα ρολόγια Android Wear.

Η Andoid TV θα προσφέρει ταινίες, μουσική, τηλεοπτικές εκπομπές και παιχνίδια, καθώς θα έχει πρόσβαση στο Google Play,
για να μπορούν οι χρήστες να αγοράσουν ή να νοικιάσουν ψηφιακό περιεχόμενο.

Android, on every screen you own

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι πως οι περισσότεροι είναι ήδη εξοικιωμένοι με το περιβάλλον Android, αφού πάνω από 1 δισ. το χρησιμοποιούν στα κινητά τους.

Επίσης, μέσω του Chromecast οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν την οθόνη του κινητού, tablet ή laptop τους απευθείας στην τηλεόραση και μάλιστα θα μπορούν να στέλνουν υλικό από μία συσκευή στην τηλεόραση, χωρίς να είναι απαραίτητα συνδεδεμένα στο δίκτυο WiFi του σπιτιού.

Ήδη η Sony και η Sharp, κ.α., σχεδιάζουν να την ενσωματώσουν από το 2015 σε όλες τις νέες σειρές τηλεοράσεων.

πηγή: theverge.com

περισσότερα: android.com

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.