Βιβλιοθήκες δωρεάν εικόνων στο Internet!

  1. Home
  2. Διαδίκτυο
Βιβλιοθήκες δωρεάν εικόνων στο Internet!

Σίγουρα, πολλές θα είναι οι φορές που ετοιμάζεις το νέο σου άρθρο για το blog σου με επιμέλεια και ψάχνεις απελπισμένα στο Internet γκουγκλάροντας, να βρεις εικόνες σχετικές, καλλιτεχνικές, υψηλής ανάλυσης, πρωτότυπες που να φαντάζουν μαγευτικές! Πρόκειται για μια χρονοβόρα διαδικασία, με σπάνια ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Δύσκολο να βρεις δωρεάν βιβλιοθήκες εικόνων στο Internet, καθώς οι περισσότεροι που τις προσφέρουν είναι επαγγελματίες και τις χρεώνουν. Αλλά ακόμα και να βρεις δωρεάν, δύσκολο να είναι καλής ανάλυσης, με τις περισσότερες θολές και κυρίως χωρίς έμπνευση…

Παρακάτω, θα βρεις συγκεντρωτικά μερικές από τις καλύτερες “αποθήκες” εικόνων, παγκοσμίως!

1. LittleVisuals

littlevisuals
LittleVisuals

Το LittleVisuals, είναι μια μοναδική περιοχή με επιλεκτική προσέγγιση σε αντίθεση με τα περισσότερα site φωτογραφιών στο Internet. Εγγράψου στο newsletter και θα λαμβάνεις κάθε εβδομάδα επτά εικόνες υψηλής ανάλυσης ζιπαρισμένες, στο email σου!

2. Picjumbo

Picjumbo
Picjumbo

Το Picjumbo, είναι μια απ΄τις αγαπημένες μου βιβλιοθήκες δωρεάν εικόνων στο Internet, χάρη στην εύκολη πλοήγηση που παρέχει και τις εικόνες με υψηλή ανάλυση. Ιδανικό για όσους διοικούν μια επιχείρηση τροφίμων-ποτών, καθώς συμπεριλαμβάνει μεγάλη γκάμα σχετικών φωτογραφιών.

3. GetRefe

GetRefe
GetRefe

Αν χρειάζεσαι αρχιτεκτονικές, αφηρημένες φωτογραφίες ή τοπία άμεσα, το GetRefe είναι το ιδανικό site. Χωρίς διακοσμητικά στοιχεία, με κατηγορίες και απλότητα, γεμάτο από φυσικές εικόνες ταξιδιωτών σε ολόκληρη την Ευρώπη.

4. Gratisography

Gratisography
Gratisography

Η συλλογή Gratisography είναι με μια λέξη, απίθανη! Εμπνευσμένη από τον ταλαντούχο web designer Ryan McGuire. Πρόκειται για ένα site με μεγαλοπρέπεια, που προκαλεί εντυπωσιασμό.

5. New Old Stock

New Old Stock
New Old Stock

Η New Old Stock, είναι μια ενδιαφέρουσα συλλογή από παλαιές φωτογραφίες, πολλές από τις οποίες προέρχονται από κυβερνητικούς φορείς ή ανακαλύφθηκαν από διάφορες πωλήσεις ακινήτων. Δύσκολο να βαρεθείς όσο την “ξεφυλλίζεις” !

6. Picography

Picography
Picography

Το Picography είναι από τα πιο απλά site συλλογής φωτογραφιών. Παρέχει τυχαία πλάνα από επαγγελματικές φωτογραφίες. Δεν μπορείς να κάνεις αναζήτηση, αλλά είναι ιδανική συλλογή για εκείνους που χρειάζονται εμπνευσμένες φωτογραφίες.

 7. Jay Mantri

JayMantri
Jay Mantri

Ένας από τους καλύτερους σχεδιαστές, ο Jay Mantri προσφέρει αυτήν την καταπληκτική ομόνυμη συλλογή Jay Mantri που αποτελείται από εμπνευσμένες φωτογραφίες, οι οποίες ενημερώνονται κάθε Πέμπτη.

πηγή: entrepreneur.com

 

  • κοινοποίησε το:

Marianna

Author Since: 23 Φεβρουαρίου 2023

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.