Οι Καλύτερες και ΔΩΡΕΑΝ video editor εφαρμογές για Android!

  1. Home
  2. Εικόνες και γραφικά
Οι Καλύτερες και ΔΩΡΕΑΝ video editor εφαρμογές για Android!

Η επεξεργασία video, είναι ό, τι πιο “βαρύ” μπορεί να εκτελέσει μια συσκευή. Στο PC, απαιτούνται συγκεκριμένες προδιαγραφές, αρκετή μνήμη RAM και ειδική τεχνογνωσία για το πώς χρησιμοποιούνται όλα αυτά τα εργαλεία και πώς λειτουργούν.

Υπάρχουν όμως μερικές ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογές επεξεργασίας video για Android και iOS που αξίζει να ανακαλύψεις.Έχει αρκετές για να διαλέξεις αυτή που είναι στα μέτρα σου και να κάνεις τα… μαγικά σου!

Video Maker with Music, Photos & Video Editor

Από τη λίστα μου, δε θα μπορούσε να λείπει αυτή η υπέροχη εφαρμογή επεξεργασίας video!

Πανεύκολη στη χρήση με απεριόριστες δυνατότητες! Δεν έχει υδατογράφημα επάνω στα video που φτιάχνετε και μπορείτε να τα αποθηκεύσετε με την καλύτερη δυνατή ανάλυση. Μπορείτε να το κοινοποιήσετε άμεσα στα social media με ένα κλικ!

Με προηγμένη επεξεργασία video, προσφέρει αργή και γρήγορη κίνηση, διάφορα ηχητικά εφέ ακόμα και επεξεργασία του φόντου! Διαθέτει δωρεάν templates για όλες τις περιστάσεις. Το Movie editor 2019 είναι ακριβώς αυτό. Πολύ μπροστά από τώρα…

Video Editor (WeVideo)

https://youtu.be/kjSPtXAXAPo

Φτιάξτε τις ιστορίες σας βήμα-βήμα! Δημιουργήστε, επεξεργαστείτε και κοινοποιήστε τα video σας εύκολα και απλά με το WeVideo για Android. Μπορείτε να βάλετε ακόμα και τη δική σας ηχογράφηση σε ένα video. Βάλτε αυτοκόλλητα, κείμενο και τη δική σας μουσική! Παρέχει φίλτρα και διάφορα εφέ. Αξίζει να την δοκιμάσετε!

Magisto

 

Το Magisto Video Editor μετατρέπει αυτόματα τις φωτογραφίες και τα videoclip σας σε μαγικά μουσικά βίντεο που θέλετε να μοιραστείτε με τους φίλους σας στο Facebook, το Instagram και όπου αλλού επιθυμείτε! Διαθέτει πάνω από 80 εκατομμύρια ικανοποιημένους χρήστες παγκοσμίως και παρουσιάστηκε στη λίστα των καλύτερων εφαρμογών Android του 2015.

Δημιουργήστε μια ταινία και πείτε την ιστορία σας δουλεύοντας με τον ελεύθερο επεξεργαστή ταινιών του Magisto. Δεν χρειάζεται να είστε ειδικός στην επεξεργασία φωτογραφιών ή video. Το Magisto θα δημιουργήσει για εσάς ένα επαγγελματικό μουσικό video με λίγες φωτογραφίες ή ένα videoclip. Είναι πανεύκολο!

Βρείτε το και στο App Store!

VivaVideo – Video Editor & Photo Movie

Το VivaVideo είναι το καλύτερο free video editor App για Android. Σας επιτρέπει να γίνετε επαγγελματίας δημιουργός video σε χρόνο μηδέν! Παρέχει γρήγορη επεξεργασία video και εφαρμογή φωτογραφιών σε ταινία, με ενσωματωμένο επεξεργαστή video Slow Motion. Επιτρέπει την περικοπή και την συγχώνευση clip σε λειτουργία επεξεργασίας ιστορικού, ενώ μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας video με μουσική, χρησιμοποιώντας το Viva Video Editor. Αποθηκεύστε άμεσα το video που δημιουργήσατε και μοιραστείτε τη δουλειά σας στο Facebook, το YouTube, το Instagram, το WhatsApp, το Google+, το Snapchat, το Messenger, το Vimeo και όπου αλλού επιθυμείτε!

Μετατρέψτε τις φωτογραφίες σας σε ταινία με μερικά μόνο κλικ!

Adobe Premiere Clip [free]

Το Adobe Premiere Clip, είναι αυτό που θα λέγαμε, το …μεγάλο όνομα όταν μιλάμε για επεξεργασία video. Παρέχει έναν κατάλογο χαρακτηριστικών, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητας να δημιουργήσεις αυτόματα βίντεο με χρήση εικόνων και videos, αν δεν θέλεις εσύ να δημιουργήσεις κάποιο. Έχεις όμως και τη δυνατότητα επεξεργασίας του video χειροκίνητα, επιλέγοντας μέσα από μια ποικιλία εργαλείων, εφέ και μουσικής. Η εφαρμογή μπορεί να υποστηρίζει πως μπορείς να καταχωρήσεις τη δική σου μουσική, μα πολλοί χρήστες δεν τα καταφέρνουν. Αν σε ενδιαφέρει, καλό είναι να ρίξεις και μια ματιά στο video παρακάτω. Αξίζει τον κόπο, ειδικά αν χρησιμοποιείς το Adobe Premiere Clip στο Mac ή το PC σου!

https://www.youtube.com/watch?v=hbExP2iAgyY

Funimate [free]funimate

Πρόκειται για μια από τις πιο δημοφιλής εφαρμογές, αλλά δε φημίζεται ιδιαίτερα για τη “δυνατή” της επεξεργασία στα videos. Σου δίνει δυνατότητες, τις θεωρεί σημαντικές, μα στην ουσία τις έχεις ήδη στη συσκευή σου. Σου παρέχει 15 φίλτρα με τα οποία μπορείς να πειραματιστείς, ενώ η διαδικασία εφαρμογής είναι εξαιρετικά ανώδυνη. Πρόκειται σίγουρα για μια εφαρμογή που δε μπορείς να χρησιμοποιήσεις για ένα σημαντικό και ιδιαίτερο video, αλλά αξίζει να ασχοληθείς αν χρειάζεσαι κάτι απλό και γρήγορο.

Movie Maker Filmmaker [free]

Πρόκειται για ένα κλασικά σχεδιασμένο επεξεργαστή video, που σου επιτρέπει να παράγεις video. Έχεις τη δυνατότητα της περικοπής, της αναδιάταξης και της εγγραφής video. Η εφαρμογή, διαθέτει φίλτρα επεξεργασίας και μπορείς και να σχεδιάσεις και το δικό σου φίλτρο, παρόλο που η λειτουργικότητά της δεν είναι ιδιαίτερα ισχυρή. Έχουν εντοπισθεί όμως ορισμένα bugs μετά τον επανασχεδιασμό της, μα εξακολουθεί να αποτελεί κορυφαίο εργαλείο για video μοντάζ.

movie_maker_filmmaker
Movie Maker Filmmaker

PowerDirector Video Editor [free/$5.99]

Φαίνεται να είναι μια από τις πιο ολοκληρωμένες εφαρμογές επεξεργασίας video σε αυτήν εδώ τη λίστα. Έχει πάρα πολλά διαθέσιμα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένων των εργαλείων γρήγορης  επεξεργασίας, διάφορα διαθέσιμα εφέ και άλλα εργαλεία. Επίσης, σου δίνει τη δυνατότητα να φτιάχνεις κολάζ και έχει και υποστηρίζει και slow motion! Το interface του, είναι σχετικά απλό στη διαχείριση και χρησιμοποιεί την κλασική μέθοδο “timeline editor” (χρονοδιάγραμμα/λωρίδα επεξεργασίας) που μεταδίδει μια σιγουριά σε εκείνους που έχουν χρησιμοποιήσει ξανά παρόμοιες εφαρμογές επεξεργασίας video. Είναι ΔΩΡΕΑΝ να την κατεβάσεις και να την χρησιμοποιήσεις, αλλά μπορείς να ξεκλειδώσεις περισσότερα χαρακτηριστικά, επί πληρωμή αργότερα.

 

Quik [free]

Ανήκει στη νεότερη γενιά των εφαρμογών επεξεργασίας video και είναι πραγματικά πανέμορφη, αν χρειάζεσαι κάτι απλό και εύχρηστο. Προσθέτεις έως 50 φωτογραφίες και video clips και η εφαρμογή θα αναλύσει κάθε αντικείμενο και θα φτιάξει ένα σύντομο video, βασισμένο σε αυτά. Το Quik, περιέχει περίπου δύο ντουζίνες με διάφορα στυλ για video, ενώ μπορείς να αλλάξεις και τη διάταξή τους πριν το δημοσιεύσεις. Δεν είναι τόσο δυνατό όσο το Adobe Premiere Clip ή το PowerDirector, αλλά δε χρειάζονται όλοι οι χρήστες κάτι πολυσύνθετο και ισχυρό. Αν σε ενδιαφέρει, απέκτησέ το δωρεάν!

https://www.youtube.com/watch?v=2lt3WiUp4uY

Video Editor [free]

Συνήθως εφαρμογές με τέτοιο τόσο κοινότυπο όνομα, δεν σου τραβούν την προσοχή. Έτσι ακριβώς συμβαίνει και με την εφαρμογή Video Editor. Πρόκειται για έναν απλό επεξεργαστή video που σου επιτρέπει να κάνεις τα βασικά, όπως περικοπή του video, οργάνωση των clips και μουσική στο background. Θα βρεις επιπλέον χαρακτηριστικά, όπως το να μπορείς να προσθέσεις emoji και κείμενο στα video σου, ακόμα και μια ποικιλία διάφορων εφέ, ώστε να γίνουν τα πράγματα λίγο πιο …αστεία. Αξίζει τον κόπο για το Instagram, αλλά δεν είναι αρκετά ισχυρό για άλλου είδους, μεγαλύτερες παραγωγές. Στην τελική, είναι εντελώς δωρεάν!

video-editor-screenshot
Video Editor 

Videoshop [free]

Πρόκειται για ένα από τα πιο ισχυρά εργαλεία επεξεργασίας video. Δε μοιάζει βέβαια με το PowerDirector ή το Premiere Clip, αλλά έχει μια λίστα με πάρα πολλά χαρακτηριστικά. Στην κορυφή των χαρακτηριστικών αυτών, είναι η επιλογή σου, να μπορείς να προσθέτεις εφέ στο video σου μέσα από μια μεγάλη ποικιλία.  Περιλαμβάνει αυτοκόλλητα, κείμενο (+γραμματοσειρές), themes και πολλά άλλα εφέ που μπορείς μπορείς να επιλέξεις. Μπορείς ακόμα και να σχεδιάσεις ένα video αν θέλεις ή και να ηχογραφήσεις μια αφήγηση, αν χρειαστεί. Πραγματοποιούνται έλεγχοι, που ίσως είναι ιδιαίτερα σχολαστικοί και υπάρχουν bugs και θέματα που χρειάζεται να επιλυθούν. Όμως αξίζει τον κόπο.

videoshop-screenshot
videoshop

VQuick [free]

Το VQuick μπορεί να είναι τελευταίο στη λίστα, μα είναι νέο και φρέσκο! Είναι χρήσιμο για εκεινους που …vloggάρουν, με άλλα λόγια φτιάχνουν videos, ασχολούνται με τη δημοσιογραφία και για εκείνους που φτιάχνουν περιεχόμενο στα videos με κοινωνικό μυαλό. Διαθέτει κάποια βασικά χαρακτηριστικά, αλλά όχι κάτι το εξειδικευμένο, με ενσωματωμένη σύνδεση στο κοινωνικό δίκτυο, όπου μπορείς να δεις videos από άλλους χρήστες ανεβασμένα. Επίσης, παρέχει μια λειτουργία …αυτοκαταστροφής, που διαγράφει το video αυτόματα, εφόσον το δει ο παραλήπτης. Είναι μοναδική εφαρμογή και εντελώς δωρεάν! Σημείωσε πως είναι πρόσφατη, δεν την έχουν χρησιμοποιήσει πολλοί, άρα θα έχει και πολλά θεματάκια άλυτα που χρειάζονται επίλυση.

vquick-screenshot
Vquick

Overvideo

Το Overvideo είναι η μόνη εφαρμογή στη λίστα, που είναι μόνο για συσκευές iOS.

overvideo-app
Overvideo-video_editor_app

Προσθέστε υπότιτλους στο video σας (χωρίς να το κάνετε σε κάθε κανάλι σας στα social ξεχωριστά). Προσθέσετε κείμενο σε οποιοδήποτε σημείο στο video και καθορίστε πόσο καιρό θα εμφανίζεται στην οθόνη.

Αυτό το εργαλείο έχει επίσης μερικά πρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως την προσθήκη μουσικής και να προσαρμόζετε το κείμενο σας, καθώς και την αδιαφάνεια του πλαισίου κειμένου.

Η πληρωμένη έκδοση της εφαρμογής, σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε το video σας λίγο πιο ολοκληρωμένα, συμπεριλαμβανομένης της προβολής περικοπής και περικοπής clip.

Η λίστα μας ανανεώνετε συνεχώς! Προτείνετέ μας και τα δικά σας αγαπημένα video editor apps να τα συμπεριλάβουμε στη λίστα μας.

  • κοινοποίησε το:

Marianna

Author Since: 23 Φεβρουαρίου 2023

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.