Πώς θα ανεβάσω τις φωτογραφίες μου στο Instagram από PC ή Mac;

  1. Home
  2. Συχνές Ερωτήσεις
Πώς θα ανεβάσω τις φωτογραφίες μου στο Instagram από PC ή Mac;

Το Instagram δεν είναι ένα social δίκτυο όπως όλα όσα έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα. Δυσκολεύει κάποιες φορές ακόμα και τον καλύτερο …γνώστη!

Αρχικά, όλοι θα το γνωρίζετε βέβαια πως εστιάζει αποκλειστικά στα κινητά μας. Δεν μπορεί όμως να μην έχετε σκεφτεί ποτέ, πώς θα ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας από τον browser (κατά προτίμηση Chrome) του PC σας;

Έχετε δημιουργήσει για παράδειγμα την επαγγελματική σας σελίδα στο Instagram και θέλετε να την ενημερώνετε μέσω του PC ή του Mac σας. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε για εσάς, αλλά και για εμάς, μια απλή, ελαφριά και πανεύκολη στην εγκατάσταση Επέκταση στο chrome web store και σας την παρουσιάζουμε:

Το πρόσθετο αυτό λοιπόν, ονομάζεται UserAgent Switcher (πατήστε επάνω για να σας ανοίξει τη σελίδα εγκατάστασης). Εφόσον το εγκαταστήσετε, θα εμφανιστεί ένα νέο εικονίδιο πάνω δεξιά στη γραμμή διεύθυνσης του Chrome (απεικονίζεται ως μια μαύρη μάσκα, επάνω σε λευκή σελίδα). Κάντε κλικ επάνω του και επιλέξτε από το μενού είτε iOS, είτε Android και μπείτε στο Instagram!

Μπροστά σας θα ανοίξει αμέσως το περιβάλλον διαχείρισης του Instagram όπως ανοίγει στο κινητό σας. Δεν μπορείτε βέβαια να ανεβάσετε βίντεο, να εφαρμόσετε φίλτρα και δεν υπάρχουν τα carousels, αλλά ούτε και υπηρεσίες τοποθεσίας.

Ανεβάστε λοιπόν τις …προεπεξεργασμένες φωτογραφίες σας στην εταιρική σελίδα σας στο Instagram άνετα και εύκολα!

Ετικέτες: Social media
  • Κοινοποίηση:

Marianna

Author Since: 23 Φεβρουαρίου 2023

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.