Πως μπορώ να έχω GPS πλοηγό ΔΩΡΕΑΝ χωρίς χρέωση στο internet;

  1. Home
  2. Google

Για όσους έχουν κινητό/tablet Android ή iOS. Μπορούν να έχουν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ πλοήγηση, είτε είναι στο αυτοκίνητο/μηχανάκι τους είτε είναι με τα πόδια. Θα χρειαστείτε:

  • Κινητό ή tablet με Android ή iOS με GPS.
  • Σύνδεση στο internet μία φορά, πχ από το Wi-fi του σπιτιού σας.
  • Την δωρεάν εφαρμογή Google Maps (οι περισσότερες συσκευές την έχουν ήδη κατεβασμένη).

Αν για παράδειγμα, χρειάζεστε να πάτε αύριο στην περιοχή Αθήνα Κέντρο και στην διεύθυνση Κολοκοτρώνη 85, Αθήνα (τελείως ενδεικτικά), τότε το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να κατεβάσετε ΜΙΑ φορά και εντελώς ΔΩΡΕΑΝ την περιοχή της Αθήνας. Έπειτα θα μπορείτε να έχετε πλοήγηση στην κατεβασμένη περιοχή, χωρίς χρέωση δεδομένων στο internet.

– Πως ακριβώς γίνεται αυτό; Ακολουθήστε τα εξής 4 βήματα:

1. Από το σπίτι σας και μέσω Wi-fi ανοίξτε την εφαρμογή Google maps. Και κάντε κλικ στις Περισσότερες Επιλογές πάνω αριστερά.

Google maps free GPS 1

2. Από τις διαθέσιμες επιλογές, επιλέξτε το Περιοχές εκτός σύνδεσης. Εκεί θα δείτε όλες τις περιοχές που έχετε κατεβάσει.

Google maps Free GPS 2

3. Αν δεν βλέπετε στην λίστα την περιοχή που θέλετε να πλοηγηθείτε, τότε πατήστε στο + που είναι κάτω κάτω.

Free GPS with Google Maps 3

4. Εδώ έχετε να επιλέξετε την περιοχή που θέλετε να κατέβει στη συσκευή σας για να είναι διαθέσιμη για πλοήγηση ΧΩΡΙΣ χρέωση με κατέβασμα δεδομένων 3G ή 4G.

Free GPS with Google maps 4

Όπως βλέπετε σε αυτό το tablet, δεν υπάρχει σύνδεση με δεδομένα 3G ή 4G αλλά μπορεί να κατεβάσει την περιοχή μέσω Wi-fi. Επίσης βλέπουμε ότι η περιοχή έχει μέγεθος 250MB.

Προσαρμόστε τον χάρτη, με ΖΟΟΜ in και ZOOM out και πατήστε ΛΗΨΗ.

Καλή πλοήγηση!

Vaggelis Tsaglis

Author Since: 17 Φεβρουαρίου 2023

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.