Το eshop μου δεν πουλάει τίποτα… Τι μπορώ να κάνω για να αρχίσω να πουλάω; Μέρος Α’

  1. Home
  2. Κατασκευή eshop
Το eshop μου δεν πουλάει τίποτα… Τι μπορώ να κάνω για να αρχίσω να πουλάω; Μέρος Α’

Η διαδικτυακή πώληση δεν είναι εύκολη. Στην πραγματικότητα, είναι πολύ πιο δύσκολο από ό,τι φαντάζονται συνήθως οι άνθρωποι.

Πολλοί άρχισαν να δημιουργούν ηλεκτρονικά καταστήματα, καθώς, τεχνικά, είναι εύκολο και απαιτεί ελάχιστη επένδυση. Δυστυχώς, το να έχετε ένα ωραίο eshop δεν σημαίνει ότι θα έχετε πωλήσεις.

Θέλετε να μάθετε τι κάνετε λάθος για να μπορέσετε να επαναφέρετε τα πράγματα στη σωστή τους τροχιά;

Σήμερα όχι μόνο θα εξηγήσουμε ποια είναι τα μεγαλύτερα λάθη όσον αφορά τις διαδικτυακές πωλήσεις, αλλά θα σας δώσουμε και λύσεις.

1. Ενδιαφέρεται κανείς για αυτό που πουλάς;

Το πιο χαρακτηριστικό λάθος είναι ότι δεν ελέγχετε εκ των προτέρων εάν υπάρχει ζήτηση στην αγορά για το προϊόν που προσφέρετε.

Το αποτέλεσμα;

Έχετε ένα πολύ όμορφο eshop γεμάτο προϊόντα που δεν ενδιαφέρουν κανέναν.

Υπάρχει λύση σε αυτό;

Για να ξεφύγετε από αυτό το χάος, πρέπει να υπολογίσετε τι αγοράζουν οι άνθρωποι ανάλογο τον κλάδο. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

Κάντε μια λίστα με λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με την αγορά των προϊόντων σας: αυτού του είδους οι λέξεις-κλειδιά είναι αυτές που θα χρησιμοποιούσαν οι άνθρωποι που θέλουν να αγοράσουν.

Για παράδειγμα «αγορά αθλητικών παπουτσιών Nike».
Επαληθεύστε τον όγκο αναζήτησης που έχει κάθε λέξη-κλειδί: για να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστε το εργαλείο σχεδιασμού λέξεων-κλειδιών του Adwords.
Τώρα που ξέρετε τι πραγματικά πουλάει, δημιουργήστε μια ελκυστική προσφορά για αυτά τα προϊόντα και εμφανίστε τα στην αρχική σελίδα του καταστήματός σας. Οι πωλήσεις θα έρθουν πριν καν τις παρατηρήσετε.

Συνεχίζεται…

Διαβάστε την συνέχεια του Β’ μέρους

  • Κοινοποίηση:

Christos Rontos

Author Since: 23 Φεβρουαρίου 2023

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.