Πώς ένα eshop ωφελεί την επιχείρησή σας

  1. Home
  2. Κατασκευή eshop
Πώς ένα eshop ωφελεί την επιχείρησή σας

Η κατασκευή eshop έχει πολλά οφέλη, είτε το χρησιμοποιείτε για την πώληση προϊόντων παράλληλα με το φυσικό σας κατάστημα είτε ως αυτόνομη επιχείρηση eshop. Διαβάστε τη λίστα των λόγων για τους οποίους ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop) θα μπορούσε να είναι εξαιρετικό εγχείρημα για την επιχείρησή σας. Μειωμένα γενικά έξοδα – σε γενικές γραμμές, ένα eshop κοστίζει λιγότερο για τη δημιουργία και τη λειτουργία από ένα φυσικό κατάστημα, αν και είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε ότι η κατασκευή του απαιτεί συνεχή επένδυση.

Χαμηλότερο κόστος μάρκετινγκ με καλύτερη στόχευση: η διαδικασία προώθησης μπορεί να στοχεύει με μεγαλύτερη ακρίβεια σε δυνητικούς πελάτες παρά στη χρήση απλών προωθητικών μέσων. Είναι επίσης πολύ φθηνότερο, για παράδειγμα, η αποστολή μηνύματος μάρκετινγκ (newsletter) μέσω e-mail σε 1.000 πελάτες από ό, τι η αποστολή 1.000 ενημερωτικών φυλλαδίων ταχυδρομικώς.

Διευρυμένη γεωγραφική εμβέλεια: μια τοπική επιχείρηση που έχει eshop μπορεί να γίνει πανελλαδική, διεθνής, μέσω μιας αποτελεσματικής στρατηγικής.

Όντας ανοιχτό 24/7: με αυτόματη επεξεργασία παραγγελιών και πληρωμών, οι πωλήσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν ανά πάσα στιγμή και οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν όποτε εκείνοι επιθυμούν. Έρευνες δείχνουν ότι η πιο δημοφιλής ώρα για διαδικτυακές αγορές είναι 12μμ έως 2μμ καθημερινές, και τα βράδια της Κυριακής.

Μεγαλύτερη ευελιξία: ένα ηλεκτρονικό κατάστημα μπορεί να ενημερωθεί άμεσα και όσο συχνά θέλετε – για παράδειγμα, για να προωθήσετε μια «προσφορά ημέρας» στην πρώτη σας σελίδα, χωρίς την ανάγκη για ακριβό έντυπο υλικό προβολής.

Ευρύτερη δυνητική πελατειακή βάση: μια επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου είναι ένα επιπλέον κανάλι αγορών, ικανό να προσελκύσει πελάτες που δεν έχουν αγοράσει προϊόντα από εσάς. Βελτιωμένο προφίλ πελατών, με την ευκαιρία να στοχεύσετε προϊόντα και υπηρεσίες σε συγκεκριμένες ομάδες βάσει δεδομένων αγοράς.

Αυξημένη προβολή για την επιχείρησή σας: με την επένδυση στη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) και την προώθηση στο διαδίκτυο, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα γίνεται πιο προσιτό στους πελάτες που αναζητούν τα προϊόντα σας.

Η ικανότητα να ενημερώνετε τους ανθρώπους για την επιχείρησή σας: αυτό είναι ιδιαίτερα πολύτιμο όταν ένα ηλεκτρονικό κατάστημα λειτουργεί παράλληλα με ένα συμβατικό κατάστημα, παρέχοντας πληροφορίες σχετικά με τις ώρες λειτουργίας, τα στοιχεία επικοινωνίας και τις απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις.

Ένα άλλο κανάλι μάρκετινγκ: το ηλεκτρονικό σας κατάστημα μπορεί να υποστηρίξει τις προσπάθειές σας στο ψηφιακό μάρκετινγκ συμπεριλαμβάνοντας κριτικές και σχόλια πελατών.

  • Κοινοποίηση:

Christos Rontos

Author Since: 23 Φεβρουαρίου 2023

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.