Πως να στείλω ένα email σε πολλούς παραλήπτες ταυτόχρονα;

  1. Home
  2. E-mail
Πως να στείλω ένα email σε πολλούς παραλήπτες ταυτόχρονα;

Απλά, ειλικρινά και ξεκάθαρα: Απαγορεύεται να στέλνετε ένα email, σε πολλούς παραλήπτες σε μια αποστολή, ταυτόχρονα.

Για το σκοπό αυτό πρέπει να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία newsletter.

Το email που χρησιμοποιείτε, είτε προσωπικό (πχ Gmail, hotmail, yahoo κα) είτε εταιρικό, είναι φτιαγμένο για να στέλνει:

  1. ένα μήνυμα κειμένου, περιλαμβάνοντας
  2. το πολύ μερικές φωτογραφίες σε
  3. μέγιστο 5 κοινούς παραλήπτες.

Για οτιδήποτε διαφορετικό χρειάζεστε πέρα από αυτή την υπηρεσία, πρέπει να χρησιμοποιείτε μια εξειδικευμένη εφαρμογή.

Για παράδειγμα, όταν θέλουμε να στείλουμε ένα email σε πολλούς παραλήπτες ταυτόχρονα, όπως όταν θέλουμε να ενημερώσουμε όλους τους πελάτες μας, τότε πρέπει αυτή η αποστολή να γίνεται μόνο με τη μέθοδο του newsletter.

(Ενημερωθείτε για το Emailbat newsletter)

Αν δεν στείλετε το email σας με τη μέθοδο του newsletter, τότε το email σας αυτόματα θα καταλήξει στους φακέλους spam των παραληπτών, και ενδεχομένως, να αποκτήσετε κακό μητρώο, πράγμα που σημαίνει ότι οι επόμενες αποστολές σας από το email σας – και ας είναι προς έναν παραλήπτη – θα πηγαίνουν όλες στους φακέλους spam των παραληπτών, και είναι πολύ πιθανό να μπλοκαριστούν όλες αποστολές σας από τον server σας και να μην μπορείτε να στείλετε καθόλου για διάστημα πχ μιας ώρας.

– Από τι ακριβώς με προστατεύει το Newsletter;

Καταρχάς το Επαγγελματικό Newsletter, έχει κατασκευαστεί για να στέλνει τις αποστολές των email σας “συστημένα”. Ένα προς ένα. Ο παραλήπτης δηλαδή λαμβάνει ένα email από εσάς. Δεν λαμβάνει μια κοινοποίηση προς 300 άτομα. Επίσης δεν βλέπει τα email των υπολοίπων παραληπτών.

Το Newsletter σας προστατεύει από τα  bounce emails που λένε και στο χωριό μου. Ένα email το οποίο δεν λειτουργεί πια, και εμείς του στείλουμε κάτι, επιστρέφει πίσω ένα σφάλμα παραλαβής. Αυτή η επιστροφή λέγεται bounce, και οι servers κυριολεκτικά την απεχθάνονται. Όταν το Newsletter σας εντοπίσει τις διευθύνσεις email bounces, τότε ΔΕΝ στέλνει ξανά προς αυτές τις διευθύνσεις, πράγμα το οποίο προστατεύει εσάς, τους servers, και τους ISPs (OTE, Forthnet, Vodafone) από το να σας βάλουν σε μαύρη λίστα.

sygritikos_pinakas_bacy

Μάθετε περισσότερα για το:

Emailbat newsletter

Διαβάστε επίσης: Πως γράφουμε ένα Ολοκληρωμένο Newsletter

  • Κοινοποίηση:

Vaggelis Tsaglis

Author Since: 17 Φεβρουαρίου 2023

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.