3 Λόγοι που η Αποστολή Newsletter παραμένει το καλύτερο εργαλείο Marketing

  1. Home
  2. E-mail
3 Λόγοι που η Αποστολή Newsletter παραμένει το καλύτερο εργαλείο Marketing

Πλέον ο περισσότερος κόσμος χρησιμοποιεί για την ανάγνωση των e-mail του, το κινητό του τηλέφωνο, κοινώς smartphone. Τα κινητά έχουν γίνει πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας. Κάνεις δεν είναι πραγματικά offline. Επωφεληθείτε από αυτό!

Μια πρόσφατη μελέτη εταιρείας ερευνών Marketing, έδειξε ότι υπάρχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το Newsletter σήμερα από ότι πέρυσι. Αυτό οφείλεται στην αύξηση χρήσης των κινητών τηλεφώνων και tablets.

Όλο και περισσότεροι καταναλωτές έχουν πρόσβαση στο Internet από τα κινητά τους και διαβάζουν τα e-mail τους όπου και αν βρίσκονται. Η ακόλουθη μελέτη σε 1.000 άτομα, επαλήθευσε την αξία του Newsletter για κινητές συσκευές, η οποία αναλύεται παρακάτω σε 3 βασικούς παράγοντες:

1. Μια ειδική πρόσφορα μεσώ e-mail

Ο καθένας μας θα επιθυμούσε κουπόνι μεσώ e-mail, για το αγαπημένο του προϊόν με 70% έκπτωση! Οι καμπάνιες αποστολής Newsletter, είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος να κερδίσουμε το ενδιαφέρον των καταναλωτών στα προϊόντα μας. Εκπτώσεις και ειδικές προσφορές είναι πολύ χρήσιμες για τους καταναλωτές. Αυτές οι πρόσφορες αποτελούν καθοριστικό παράγοντα στο να αποφασίσουν οι πελάτες από που θα αγοράσουν το αγαπημένο τους προϊόν.

2. Οι άνθρωποι δεν έχουν χρόνο να ψωνίσουν σε ένα φυσικό κατάστημα

Σχεδόν το 1/3 των καταναλωτών έχει κάνει αγορές μέσω διαδικτύου. Η πλειοψηφία των online αγοραστών (71%) ολοκλήρωσαν τις αγορές τους σε πρώτο χρόνο, λόγω του ότι βρίσκουν το προϊόν που ψάχνουν άμεσα και γρήγορα μέσα από ένα ολοκληρωμένο e-shopχωρίς να χρειαστεί να επισκεφθούν κάποιο φυσικό κατάστημα.

Τελικά, οι online αγορές έχουν ιδιαίτερη σημασία για τους καταναλωτές, ιδιαίτερα σε άτομα ηλικίας 27 – 45 ετών, οι οποίοι φαίνεται να κάνουν τις περισσότερες αγορές τους online.

3. Αύξηση ανάγνωσης email μέσω κινητών συσκευών

Λογικά, θα ελέγχετε τα e-mail στο κινητό ή το tablet σας περισσότερο από 20 φορές την ημέρα. Και δεν είστε ο μόνος. Οι περισσότεροι ανοίγουν τα μηνύματα από Newsletter μέσω του κινητού τηλεφώνου τους, ενώ δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η χρήση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω των κινητών και τα αποτελεσματικά διαφημιστικά μηνύματα, παρέχουν ένα επιπλέον πλεονέκτημα για το e-commerce.

Το newsletter στέλνεται με email και είναι ένα δυνατό εργαλείο marketing, το οποίο με σωστή στρατηγική, εκπαίδευση, με ανάλυση στατιστικών και περιοδική βελτίωση, παρέχει στους πελάτες – συνεργάτες σας και στον κύκλο που δραστηριοποιήστε, υψηλή ποιότητα ενημέρωσης. 

 

Ένα Newsletter στέλνεται σε συγκεκριμένη λίστα πελατών, οι οποίοι το έχουν ζητήσει.

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας:

 

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.

Πηγή: Εntrepreneur.com

Ετικέτες: Marketing Newsletter

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.