Πως να προσθέσεις εικονίδιο σε menu item του WordPress site σου

  1. Home
  2. CMS
Πως να προσθέσεις εικονίδιο σε menu item του WordPress site σου

Θέλετε να εμφανίσετε εικονίδια εικόνας δίπλα στους συνδέσμους στο μενού πλοήγησης; Η πιο εύκολη λύση είναι να χρησιμοποιήσετε το πρόσθετο Image Menu.

Αφού εγκαταστήσετε το plugin, μεταβείτε απλά στο μενού “Εμφάνιση” »και θα δείτε την επιλογή προσθήκης εικόνων με κάθε στοιχείο στο υπάρχον μενού σας.

Αν για κάποιο λόγο δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα πρόσθετο, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Πρώτα πρέπει να επισκεφθείτε τη σελίδα εμφάνισης »μενού και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Επιλογές οθόνης στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

Ενεργοποιήστε την επιλογή κλάσεων CSS για τα μενού πλοήγησης

Στη συνέχεια, μετακινηθείτε προς τα κάτω στο μενού πλοήγησης και κάντε κλικ σε ένα στοιχείο (menu item) για να το αναπτύξετε. Θα δείτε μια επιλογή για να προσθέσετε τάξεις CSS. Εισαγάγετε μια διαφορετική κλάση CSS για κάθε στοιχείο μενού.

Προσθήκη κλάσης CSS σε ένα menu item στο WordPress

Μην ξεχάσετε να κάνετε κλικ στο κουμπί αποθήκευσης για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές σας.

Στη συνέχεια, πρέπει να μεταφορτώσετε τα εικονίδια στην ιστοσελίδα σας, μεταβαίνοντας στη σελίδα Media »Add Media. Μετά τη μεταφόρτωση των αρχείων εικόνας, αντιγράψτε τις διευθύνσεις URL όπως χρειάζεστε στο επόμενο βήμα.

Τώρα μπορείτε να προσθέσετε ένα εικονίδιο στο μενού πλοήγησης, προσθέτοντας προσαρμοσμένο CSS. Ακολουθεί ένα δείγμα CSS που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως σημείο εκκίνησης.

.homepage {
background-image: url('http://www.example.com/wp-content/uploads/2014/12/home.png');
background-repeat: no-repeat;
background-position: left;
padding-left: 5px;
}

Για περισσότερη βοήθεια ή απορίες σχετικά με το πως να εμφανίζονται εικονίδια στο menu του WordPress παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.

Ετικέτες: CMS CSS WordPress

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.