Πώς να αντιγράψετε μια σελίδα WordPress ή μια ανάρτηση μόνο με ένα κλικ

  1. Home
  2. CMS
Πώς να αντιγράψετε μια σελίδα WordPress ή μια ανάρτηση μόνο με ένα κλικ

Πρόσφατα ένας από τους αναγνώστες μας ρώτησε αν ήταν δυνατό να αντιγράψουμε μια σελίδα WordPress με ένα μόνο κλικ. Η δημιουργία κλώνου της σελίδας σας ή του άρθρου σας επιτρέπει να εργάζεστε σε αυτήν χωρίς να επηρεάζετε την υπάρχουσα έκδοση. Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε πώς μπορείτε γρήγορα να αντιγράψετε μια σελίδα WordPress ή μια ανάρτηση με όλες τις ρυθμίσεις.

Πώς να αντιγράψετε μια δημοσίευση ή μια σελίδα WordPress

Γιατί να κλωνοποιήσετε ή να αντιγράψετε μια σελίδα / δημοσίευση στο WordPress;
Όταν εργάζεστε σε έναν ιστότοπο, μπορεί να θέλετε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε το περιεχόμενο μιας υπάρχουσας σελίδας για να κάνετε τροποποιήσεις.

Παρόλο που μπορείτε να επεξεργαστείτε μια σελίδα και να αντιγράψετε / επικολλήσετε όλο το περιεχόμενό της σε ένα νέο σχέδιο, κανένα από τα άλλα στοιχεία, όπως εμφανισμένες εικόνες, δεδομένα SEO, πρότυπα σελίδων κτλ.

Μπορείτε να επεξεργαστείτε μια ανάρτηση και να αρχίσετε να εργάζεστε σε αυτήν. Ωστόσο, αυτό μπορεί να μην είναι μια ιδανική κατάσταση σε ορισμένες περιπτώσεις. Για παράδειγμα, κάποιος άλλος συγγραφέας μπορεί να εργάζεται σε αυτό, ή μπορεί να θέλετε να διατηρήσετε και τα δύο σχέδια.

Ας δούμε πώς να κλωνοποιήσετε εύκολα μια δημοσίευση WordPress ή μια σελίδα με ένα μόνο κλικ.

Video Tutorial

Αν δεν σας αρέσει το βίντεο ή χρειάζεστε περισσότερες οδηγίες, συνεχίστε την ανάγνωση.

Κλωνοποιήστε μια δημοσίευση WordPress ή μια σελίδα

Κατ ‘αρχάς, πρέπει να εγκαταστήσετε και να ενεργοποιήσετε την πρόσθετη εφαρμογή (Plugin) Duplicate Post.

Μετά την ενεργοποίηση, θα πρέπει να επισκεφθείτε τα Άρθρα»Όλα τα άρθρα. Θα παρατηρήσετε δύο νέους συνδέσμους για να κλωνοποιήσετε ή να δημιουργήσετε ένα νέο αντίγραφο κάτω από κάθε τίτλο.

Κάνοντας κλικ στο ‘Κλωνοποίηση’ θα δημιουργηθεί απλά μια διπλή θέση και δεν θα ανοίξει η διπλότυπη θέση στον επεξεργαστή αναρτήσεων.

Η επιλογή ‘Νέο σχέδιο’ θα διπλασιάσει την ανάρτηση και θα ανοίξει την διπλή έκδοση στον επεξεργαστή αναρτήσεων, ώστε να μπορείτε να αρχίσετε να εργάζεστε αμέσως.

Θα βρείτε επίσης τις ίδιες επιλογές και για τις σελίδες.

Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε την προσθήκη για να ενεργοποιήσετε την υποστήριξη για προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων, να περιορίσετε τους ρόλους των χρηστών και να επιλέξετε τι θα αντιγράψετε κατά τη δημιουργία ενός διπλότυπου.

Εάν χρειαστείτε επιπλέον βοήθεια παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στην παρακάτω φόρμα.

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.