Πρωτοτυπία κειμένου για την ιστοσελίδα

  1. Home
  2. Blog
Πρωτοτυπία κειμένου για την ιστοσελίδα

Τι είναι το copyright;

Η λέξη copyright σημαίνει πνευματική ιδιοκτησία. Σε αυτήν περιλαμβάνονται όλα τα δημοσιευμένα και αδημοσίευτα έργα που έχουν υλική μορφή π.χ εικόνες, βίντεο, ήχος (μουσική) και φυσικά κείμενα.

Content is the King, copy right is the Queen!

Πρωτοτυπία Κειμένουprototupia

Η πρωτοτυπία του κειμένου, το πόσο δηλαδή δικό μας και πρωτότυπο οφείλει να είναι το κείμενο είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας για να έχει επιτυχία.

Η συγγραφή πρωτότυπων και λειτουργικών κειμένων είναι το μυστικό για να αυξήσετε κατακόρυφα την επισκεψιμότητα και αναγνωρισιμότητα της ιστοσελίδας σας. Το πιο σημαντικό βέβαια είναι ότι με πρωτότυπα κείμενα κάνετε την ιστοσελίδα σας ανάρπαστη στις μηχανές αναζήτησης.

Τι πρέπει να προσέξω στη συγγραφή κειμένου;

Αρχικά πρέπει να προσέξετε από πού προμηθεύεστε υλικό, είτε είναι από το ίντερνετ είτε από κάποιο βιβλίο, υπάρχει περίπτωση να πέσετε στο  copyright που προαναφέραμε. Επίσης με ένα αντιγραμμένο κείμενο δεν κερδίζετε απολύτως τίποτα γιατί οι μηχανές αναζήτησης έχουν την δυνατότητα να αναγνωρίζουν την αντιγραφή και να έχετε δυσμενείς επιπτώσεις στο website σας. Είναι βασικό να μάθετε πώς να φτιάχνετε ωραία κείμενα για την ιστοσελίδα σας

Πέρα από το καλό κείμενο, το website σας χρειάζεται και “φρέσκο” κείμενο. Να είναι ζωντανό,  με νέα άρθρα τα οποία πάνω από όλα, πρέπει να είναι όσο πιο ενδιαφέροντα γίνεται και έτσι έχετε κερδίσει την συμπάθεια της Google!.

cont-marketingGoogle Friendly Content

Βασικό για το διαδίκτυο είναι η πρωτοτυπία του περιεχομένου αυτού καθώς και η ποιότητα του. Το υλικό πρέπει να είναι κατανοητό, λειτουργικό, ανταγωνιστικό, χρηστικό και να παρουσιάζει εκτενώς το αντικείμενο και τις παροχές σας.

Στην BLB.gr η κατασκευή ενός Google Friendly website είναι για εμάς καθημερινότητα, γι΄αυτό και έχουμε δημοσιεύσει την μεγαλύτερη λίστα επιτυχημένων website  που πληρούν όλα τα διεθνή στάνταρ τεχνικά και εικαστικά.

Η BLB.gr για μια ακόμα φορά πρωτοπορεί και σας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στην κατασκευή,την προώθηση και βελτιστοποίηση ιστοσελίδων και πλέον στην παραγωγή περιεχομένου.

Vaggelis Tsaglis

Author Since: 17 Φεβρουαρίου 2023

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.