Όταν πρόκειται για Branding ισχύει το όσο πιο απλό, τόσο πιο καλό!

  1. Home
  2. Internet Marketing
Όταν πρόκειται για Branding ισχύει το όσο πιο απλό, τόσο πιο καλό!

Όταν πρωτοξεκίνησα να ασχολούμαι με το marketing, το branding μου θύμιζε …μυστήριο.

Η ιδέα του να χτίσεις ένα brand στο διαδίκτυο, μοιάζει εκφοβιστική και απρόσιτη.

Το κόλπο είναι να δημιουργήσετε ένα brand, απλά εστιάζοντας σε αυτό που αναγέννησε την εταιρεία σας, στο προϊόν-υπηρεσίες σας, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο κάτι διαφορετικό, μοναδικό.

Το Branding με απλά λόγια

Ένα brand είναι μια πνευματική σχέση με το χρήστη που όταν το δει θα σκεφτεί αμέσως μια συγκεκριμένη εταιρεία, ένα προϊόν ή μια υπηρεσία. Μπορεί να αποτελείται από λέξεις, εικόνες ή συναισθήματα. Συνδέει τις σκέψεις με τα πράγματα.

Αυτό που κάνει ένα ένα brand να ξεχωρίσει ανάμεσα σε τόσα άλλα στο  web, είναι η διαφορετικότητά του. Αυτή η διαφορά συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση.

Τι είναι αυτό που σας κάνει να ξεχωρίζετε στο web;

Πολλοί άνθρωποι ζητούν βοήθεια σχετικά με το branding και το θεωρούν σημαντικό κομμάτι κατά την κατασκευή της ιστοσελίδας τους. Αν όμως τους ρωτήσεις για το προϊόν, την υπηρεσία ή την εταιρεία τους, δεν ξέρουν τι να απαντήσουν. Οι περισσότεροι θέλουν απλά να ασχολούνται με γραμματοσειρές, χρώματα και εικόνες.

Όταν όμως τους ρωτήσεις, “Τι είναι αυτό που σας κάνει να ξεχωρίζετε από τον ανταγωνισμό στο διαδίκτυο; ” , απλά σωπαίνουν.

Το να χτίσετε το brand σας είναι το εύκολο κομμάτι. Το δύσκολο είναι να ανακαλύψετε τι είναι αυτό που σας κάνει μοναδικό και αν όντως υπάρχει κάτι που είναι πραγματικά ξεχωριστό.

Brand: Keep it Simple!

Το απλό branding είναι ό, τι καλύτερο ώστε να δημιουργηθεί ένα brand υπό την προϋπόθεση του τι είναι αυτό που σας κάνει μοναδικό.

Δεν χρειάζεται να είστε κάποιος όμιλος για να έχετε ένα αξιοπρεπή branding.

Απλά πρέπει να είσαι διαφορετικός. Μόλις λοιπόν ανακαλύψετε τι σας κάνει διαφορετικούς, θα πρέπει να διατυπώσετε με συνέπεια αυτή τη διαφοροποίηση στο διαδικτυακό κοινό.

Ο πυρήνας του καλού σχεδιασμού ιστοσελίδας είναι ένα καλό branding

Εάν σκέφτεστε να ανακατασκευάσετε την ιστοσελίδα σας ή να κατασκευάσετε μια νέα, σκεφτείτε για λίγο τι είναι αυτό που σας κάνει ξεχωριστό στο διαδίκτυο. Πριν αρχίσετε να σκέφτεστε τα λογότυπα, καταγράψτε τι είναι μοναδικό για εσάς και την επιχείρησή σας, τα χρώματα που θα χρησιμοποιήσετε, τις γραμματοσειρές και το περιεχόμενό σας.

Ο πυρήνας του καλού σχεδιασμού ιστοσελίδων, είναι ένα μήνυμα που επικεντρώνεται γύρω από το brand σας. Εάν η εταιρεία που θα αναλάβει το σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας γνωρίζει όσα περισσότερα γίνεται για το brand σας, μπορεί να δημιουργήσει μια εξαιρετική ιστοσελίδα, η οποία θα έχει σχεδιαστεί ακριβώς για το να μεταδώσει αυτό το μήνυμα στον κόσμο του διαδικτύου.

Keep it Simple

Marianna

Author Since: 23 Φεβρουαρίου 2023

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.