Άραγε να επιλέξω έτοιμο Template για το site μου;

  1. Home
  2. Επιχειρήσεις
Άραγε να επιλέξω έτοιμο Template για το site μου;

Αυτό μπορεί να το απαντήσει σίγουρα μόνο ο πελάτης γιατί γνωρίζει επακριβώς τι θέλει να κάνει σε συνεννόηση πάντα με μια εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων για να τον υποστηρίξει.

Μια μεγάλο-εταιρεία σίγουρα δεν έχει πρόβλημα να πληρώσει ένα Custom Template.

Αντίθετα, για μια μικρού μήκους εταιρεία που θέλει ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα αλλά ίσως δεν έχει τόσα πολλά χρήματα για το site της, η επιλογή ενός έτοιμου template φαντάζει ένα ιδανικό σενάριο.

Αφού είναι έτοιμο τι πληρώνω;

Ναι μεν είναι έτοιμο αλλά δεν μας το δίνει η εταιρεία ως έχει. Θα πρέπει να γίνει το “χτίσιμο” από την αρχή. Χρώματα, παραμετροποίηση ώστε να ταιριάξει απόλυτα στον πελάτη.

Μην ξεχνάμε ότι η κυρίως διαφορά είναι ότι μας δίνεται ένας έτοιμος σκελετός και δεν το κατασκευάζουμε μόνοι μας. Άρα αυτομάτως ρίχνει κατά πολύ το κόστος της κατασκευής.

Στην συνέχεια το μόνο που μένει είναι να προσθέσουμε κείμενα φωτογραφίες ώστε να “ντύσουμε” το template.

 

Δεν χρειάζεται να το βλέπετε αρνητικά οι πελάτες δεν είναι προγραμματιστές για να καταλάβουν εάν είναι έτοιμο template ή custom. Τους ενδιαφέρει κυρίως να φορτώνει γρήγορα η ιστοσελίδα και αυτό το πετυχαίνουμε με ένα πακέτο φιλοξενίας που μας τα προσφέρει όλα όπως το rocketSEO

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.