Δωρεάν Online Εφαρμογές για να φτιάξεις το τέλειο Βιογραφικό!

  1. Home
  2. Εφαρμογές
Δωρεάν Online Εφαρμογές για να φτιάξεις το τέλειο Βιογραφικό!

Έφτασε η στιγμή να φτιάξεις ένα βιογραφικό, αλλά δεν ξέρεις πώς; Ψάξαμε και βρήκαμε μερικές εφαρμογές για εσένα, διάλεξε την καλύτερη και ξεκίνα.

Online Εφαρμογές για Βιογραφικό Σημείωμα

1. Resume

Resume - δημιουργία βιογραφικού

Η εύκολη διαχείριση του Resume, το καθιστά εξαιρετικά φιλικό προς τους χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι αναζητούν τον τρόπο με τον οποίο θα φτιάξουν ένα άψογο και πάνω από όλα σύγχρονο βιογραφικό σημείωμα.

Δίνει τη δυνατότητα επιλογής template και εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε αυτό που σας αντιπροσωπεύει την κάθε στιγμή και ταιριάζει στην κάθε περίσταση. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα νέο βιογραφικό ή να ανεβάσετε και να επεξεργαστείτε ένα ήδη υπάρχον.

Τα υπόλοιπα είναι με βήματα και είναι πολύ απλά. Δίνει επίσης τη δυνατότητα να προσθέσεις τις πληροφορίες σου από το Facebook ή το LinkedIn.

Ξεκίνα εδώ: livecareer.com/build-resume

2. CV Maker

CV Maker - Δημιουργία βιογραφικού στα ελληνικάΤο CV Maker σου επιτρέπει να φτιάξεις το βιογραφικό σου σημείωμα επιλέγοντας ανάμεσα σε μερικά δωρεάν templates, ενώ αν επιθυμείς περισσότερα θα πρέπει να πληρώσεις. Συμπληρώνεις τα απαραίτητα πλαίσια, ενώ μπορείς να αφήσεις και κάποια κενά σε περίπτωση που δεν επιθυμείς να τα συμπληρώσεις όλα.

Πριν κατεβάσεις το βιογραφικό, μπορείς να επιλέξεις και ένα από τα δωρεάν styles, όπως Executive, Elegant, κοκ.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι μπορείς να δημιουργήσεις ένα βιογραφικό στη γλώσσα σου. Για παράδειγμα, επιλέγεις “Ελληνικά” πάνω δεξιά πριν ξεκινήσεις τη διαδικασία.

Ξεκινήστε: cvmkr.com/gr/CV/new#0

3. TopCV

topcv - δημιουργία βιογραφικούΤο topcv απαιτεί να εγγραφείς πριν ξεκινήσεις, είτε με το e-mail σας, είτε μέσω facebook, είτε μέσω twitter. Παρέχει μερικά σύγχρονα free templates, ενώ στην επεξεργασία του είναι εξαιρετικά εύχρηστο, δίνοντας τη δυνατότητα επεξεργασίας του βιογραφικού σαν απλός κειμενογράφος.

topcv - επεξεργασία βιογραφικού

Ξεκινήστε: topcv.me/resume-templates

4. HipCV

Το HipCV είναι μία εντελώς δωρεάν εφαρμογή για να δημιουργήσεις ένα βιογραφικό σημείωμα. Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε επαγγελματικά templates και να βρεις αυτό που σε αντιπροσωπεύει καλύτερα. Η διαδικασία συμπλήρωσης των στοιχείων σου, γίνεται πανεύκολα! Μπορείς να αποθηκεύσεις το βιογραφικό ως .pdf ή να το μοιραστείς στα social media. Είναι εντελώς δωρεάν!

Ξεκίνα εδώ: hipcv.com

Εσείς ποια εφαρμογή δημιουργίας βιογραφικού χρησιμοποιήσατε ή χρησιμοποιείτε; Απαντήστε μας το σχόλιο σας, ώστε να μεγαλώσουμε τη λίστα μας!

  • Κοινοποίηση:

Marianna

Author Since: 23 Φεβρουαρίου 2023

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.