Πως να κάνουμε μια διαφήμιση στο adwords

  1. Home
  2. AdWords
Πως να κάνουμε μια διαφήμιση στο adwords

Η διαφήμιση στο adwords λειτουργεί και εμφανίζεται σε δύο κυρίως χώρους.

1. Στις αναζητήσεις πάνω στο αντικείμενο της ιστοσελίδας μας

Αν για παράδειγμα έχουμε μεσιτικό γραφείο, τότε οι αναζητήσεις που θέλουμε να βγαίνουμε έχουν λέξεις όπως: “real estate”. Εδώ μπορούμε να δούμε ένα παράδειγμα αναζήτησης για real estate.

Εκτός από τα πραγματικά και αντικειμενικά αποτελέσματα που εμφανίζει η αναζήτηση σε κάθε επισκέπτη – πελάτη, εμφανίζει και διαφημιζόμενους οι οποίοι χρησιμοποιούν το εργαλείο του adwords. Έναν διαφημιζόμενο μπορείτε να δείτε στην εικόνα που ακολουθεί:

Image

2. Μέσα σε άλλες ιστοσελίδες με μεγάλη επισκεψιμότητα

Όπως για παράδειγμα το www.newsgreece.gr όπου μέσα στην ιστοσελίδα μπορούμε να δούμε ορισμένα πλαίσια τα οποία έχουν κάποιους διαφημιζόμενους. Ρίξτε μια ματιά στην εικόνα:

Image

Τι κάνουμε για να εμφανιστεί η διαφήμιση μας σε αυτούς τους δύο χώρους

Πως ξεκινάω στο AdWords;

Πρέπει να κάνουμε εγγραφή στο www.google.com/adwords

Είτε εμείς, οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης και της ιστοσελίδας μας, είτε ο τεχνικός της ιστοσελίδας μας, κάνει την εγγραφή όπου εκεί καταχωρεί τα στοιχεία της επιχείρησης και ξεκινάει και δημιουργεί μερικές διαφημίσεις όπως στα παραδείγματα που είδαμε παραπάνω. Δηλαδή οι διαφημίσεις έχουν τον τύπο:

 

Τίτλος διαφήμισης

Πρώτη γραμμή περιγραφής

Δεύτερο γραμμή περιγραφής

Διεύθυνση ιστοσελίδας

 

Και ένα παράδειγμα:

 

Μεσιτικό γραφείο

Ακίνητα, πωλήσεις και οικόπεδα

Σε πολύ καλές τιμές

www.realestate.com

 

Το adwords όπως ίσως γνωρίζετε είναι το καλύτερο διαφημιστικό πρακτορείο παγκοσμίως με μεγάλη διαφορά από όλα τα υπόλοιπα. Κύριος λόγος είναι απλά η στοχευμένη διαφήμιση που κάνει, με αποτέλεσμα, είτε του δώσουμε 1€ είτε 1.000€ τότε το εργαλείο του adwords θα το αξιοποιήσει και θα μας φέρει αντίστοιχα στοχευμένους επισκέπτες στην ιστοσελίδα μας.

Ετικέτες: AdWords

Vaggelis Tsaglis

Author Since: 17 Φεβρουαρίου 2023

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.