Σας έριξε η Google;

  1. Home
  2. Google
Σας έριξε η Google;

Γιατί η Google έριξε την ιστοσελίδα μου;

Η κατασκευή ιστοσελίδων δεν σταματά με την δημιουργία του εικαστικού. Μετά την κατασκευή της ιστοσελίδας ξεκινούν όλα: Η βελτιστοποίηση και η προώθηση της ιστοσελίδας στο διαδίκτυο και τα Social Media.

Τα κριτήρια και η βαθμολογία που βάζει η Google στην κάθε ιστοσελίδα, είναι μια ολόκληρη επιστήμη και έχει να κάνει με το SEO, την βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας μας.

Όταν έχουμε μια ιστοσελίδα, που από κατασκευής πληροί όλα τα Διεθνή Standards, είναι optimized και παρόλα αυτά δεν εμφανίζεται στα αναμενόμενα αποτελέσματα της Google, σημαίνει ότι η Google έχει ρίξει την βαθμολογία της ιστοσελίδας μας (Page Rank).

Δείτε την εταιρεία με την μεγαλύτερη δημοσιευμένη λίστα επιτυχημένων ιστοσελίδων για την παρουσία τους στην Google εδώ.

Πως γίνεται να ρίξουν την δική μου ιστοσελίδα;

Δημιουργώντας συνδέσμους από εξωτερικά κακοήθη website προς την ιστοσελίδα σας, ρίχνουν την βαθμολογία της δικής σας ιστοσελίδας. Πολύ απλά γιατί στα μάτια της Google έχετε αρχίσει να αποκτάτε αρνητική φήμη.

Πως μπορώ να αποτρέψω τα κακοήθη χτυπήματα προς την ιστοσελίδα μου;

Όταν η ιστοσελίδα σας φιλοξενείται σε καλούς servers (Οι καλύτεροι έχουν και CDN) και υποστηρίζεται από επαγγελματίες τεχνικούς, τότε αυτά τα προβλήματα, όπως και πολλά άλλα, λύνονται.

Επιπρόσθετα, όταν για την προώθηση της ιστοσελίδας μας, ακολουθούνται αποκλειστικά ορθές τακτικές, όπως ορίζει και το εγχειρίδιο της Google, τότε αυτά τα περιστατικά εξαλείφονται. Επίσης η καθημερινή παρακολούθηση του αλγορίθμου της  Google είναι μια διαδικασία που μόνο ένας ειδικός στο SEO μπορεί να την κάνει.

Το SEO της ιστοσελίδας μας είναι μια υπηρεσία που πρέπει να γίνεται από εξειδικευμένους web developers. Το να “ανέβεις” στα πρώτα αποτελέσματα της Google είναι “εύκολο”. Η συντήρηση του αποτελέσματος όμως είναι μια χρονοβόρα διαδικασία, που μόνο ένας επαγγελματίας έχει την τεχνογνωσία να το κάνει.

Πως λύνεται αυτό το πρόβλημα;

Αυτό λύνεται με το εργαλείο Disavow το οποίο καθαρίζει αυτούς τους συνδέσμους από το μητρώο της Google.

Περισσότερα για το Disavow

εδώ

Ετικέτες: Off-Site SEO SEO
  • Κοινοποίηση:

Christos Rontos

Author Since: 17 Φεβρουαρίου 2023

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.