Ποιες είναι οι 10 βασικές σελίδες που πρέπει να έχει το Website σας; [Infographic]

  1. Home
  2. Διαδίκτυο
Ποιες είναι οι 10 βασικές σελίδες που πρέπει να έχει το Website σας; [Infographic]

Σκέφτεστε να κατασκευάσετε ένα νέο website για την επιχείρησή σας;

Με όποια εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων και να συνεργαστείτε, πρέπει να είστε σίγουροι για το ποιες είναι εκείνες οι βασικές σελίδες που πρέπει να συμπεριλάβετε.

Αυτό εξαρτάται αρχικά από το τι προσφέρει η επιχείρησή σας. Για παράδειγμα, μια κατασκευαστική εταιρεία, θα έχει διαφορετικούς τίτλους σελίδας από ένα e-shop ηλεκτρικών ειδών.

Υπάρχουν όμως 10 τύποι σελίδων, που παραμένουν σταθεροί και μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε και να τους προσαρμόσετε, ανάλογα με τις ανάγκες της διαδικτυακής σας επιχείρησης.

Στο Ινφογράφημα παρακάτω, παρουσιάζονται αναλυτικότερα αυτές οι 10 βασικές σελίδες:

10 pages on your website main menu

Λάβετε σοβαρά υπόψη σας τις παραπάνω σελίδες, μία προς μία, ειδικά εάν έχετε ένα e-shop ή ένα επαγγελματικό website. Συμβουλευτείτε επίσης την εταιρεία Κατασκευής Ιστοσελίδων που έχει αναλάβει το έργο σας. Αν για κάποιο λόγο δεν τις έχετε συμπεριλάβει, φροντίστε να το κάνετε σύντομα!

Εάν πάλι ξεκινάτε τώρα την διαδικτυακή σας επιχείρηση, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε και να αναλάβουμε το έργο! Απλά ζητήστε μας μια προσφορά και όλα τα άλλα αφήστε τα επάνω μας:

πηγή: digitalinformationworld.com

 

Marianna

Author Since: 23 Φεβρουαρίου 2023

2 σχόλια

  • Πολύ χρήσιμη παρουσίαση, για όλες τις ιστοσελίδες, ακόμη και για τα e-Shop. Όλες οι σελίδες που αναφέρετε είναι ό,τι πιο απαραίτητο χρειάζεται μια εταιρεία.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.