Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ενσωμάτωση διευρυμένου κειμένου στα Google AdWords

  1. Home
  2. AdWords
Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ενσωμάτωση διευρυμένου κειμένου στα Google AdWords

Η Google ανακοίνωσε πρόσφατα πως αλλάζει τον τρόπο θα που λειτουργούν τα Google AdWords, ενσωματώνοντας διευρυμένο κείμενο.

  • Δεν θα επιτρέπει πλέον να δημιουργείτε ή να επεξεργάζεστε τυπικές διαφημίσεις κειμένου.
  • Θα είστε πλέον σε θέση να δημιουργήσετε και να επεξεργαστείτε μονό διαφημίσεις διευρυμένου κειμένου.
  • Τυχόν τυπικές διαφημίσεις που έχετε θα συνεχίσουν να τρέχουν, αλλά δεν θα μπορείτε να τις επεξεργαστείτε.

Τι είναι οι  διαφημίσεις διευρυμένου κειμένου στα AdWords;

Η Google αποκαλεί διαφημίσεις διευρυμένου κειμένου ως “την επόμενη γενιά των αγγελιών κείμενου”. Έχουν σχεδιαστεί με προτεραιότητα τους χρήστες κινητών συσκευών (κινητά και τάμπλετ) και με τέτοιον τρόπο ώστε να σας δώσουν την δυνατότητα να δημιουργήσετε μηνύματα πού θα παρέχουν μεγαλύτερη πληροφόρηση για αυτό που ψάχνει ο χρήστης.

Οι διαφημίσεις διευρυμένου κειμένου, θα έχουν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

Δύο πρωτοσέλιδα, μεγαλύτερη περιγραφή

Οι διαφημίσεις διευρυμένου κειμένου έχουν τώρα δύο τίτλους που χωρίζονται από μια παύλα. Οι τίτλοι έχουν επεκταθεί σε 30 χαρακτήρες ανά τίτλο αντί για 25. Και μεγαλύτερη περιγραφή, που έχει αυξηθεί σε 80 χαρακτήρες και συγχωνεύεται σε ένα πεδίο. Στις τυπικές διαφημίσεις κειμένου θα προσφέρονται δύο πεδία, με 35 χαρακτήρες ανά πεδίο.

google-updated-its-expanded-text-ads-heres-what-you-need-to-know-1-authors-imageΕμφάνιση της διεύθυνσης URL

Η εμφάνιση της διεύθυνσης URL έχει εντελώς αφαιρεθεί από διαφημίσεις διευρυμένου κειμένου. Η Google χρησιμοποιεί αυτόματα το τελικό URL σας και σας επιτρέπει να προσθέσετε δύο νέες προαιρετικές διαδρομές, αν θέλετε να παρακολουθείτε πώς οι διαφημίσεις σας αποδίδουν χρησιμοποιώντας παραμέτρους UTM.

Φιλικές προς τα κινητά

Όλες οι διαφημίσεις διευρυμένου κειμένου είναι φιλικές για κινητές συσκευές και θα είστε σε θέση να δείτε μια προεπισκόπηση της διαφήμισή σας, τόσο για desktop όσο και για κινητές συσκευές, ενώ τις δημιουργείτε.

Γιατί η Google έκανε αυτήν την αλλαγή

Οι διαφημίσεις διευρυμένου κειμένου είναι το επόμενο εξελικτικό βήμα για τις διαφημίσεις που βασίζονται σε κείμενο. Θα σας δώσει περισσότερο χώρο για να γράψετε και θα παρέχει στους χρήστες μεγαλύτερη πληροφόρηση.

Σε μια πρόσφατη δημοσίευση στο blog της, η Google παραδέχτηκε ότι ο μεγαλύτερος παράγοντας για τη λειτουργία επιτυχημένων διαφημίσεων είναι τα AdWords.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να δημιουργήσουμε επιτυχημένα AdWords, για την ιστοσελίδα σας.

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.

Πηγή: boostability.com

Ετικέτες: Google

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.