Apps & tips για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές σας!

  1. Home
  2. Internet Marketing
Apps & tips για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές σας!

Ξεκινάτε τις χριστουγεννιάτικες διακοπές σας και θέλετε να είναι όλα under control;

Σας προτείνουμε μερικά Apps και σας δίνουμε χρήσιμες συμβουλές και tips, για να λειτουργούν όλα ρολόι στο σπίτι, στις διακοπές σας και στη δουλειά! 

1. Μην ξεχάσετε τα δώρα!

app_xmaslistgift
Christmas Gift List

 

Φτιάξτε μια λίστα και να την τσεκάρετε 2 φορές: Christmas Gift List (ΔΩΡΕΑΝ, Android). Χρήσιμο app για το κινητό σας. Σας βοηθάει να παρακολουθείτε τις αγορές σας, να φτιάχνετε τη λίστα με τους υποψήφιους και τα δώρα που θα τους αγοράσετε, τι αγοράσατε μέχρι τώρα και το πιο σημαντικό; Δηλώνετε το budget σας και σας ενημερώνει για το ποσό που έχετε ξοδέψει, ώστε να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού!

2. Τι καιρό θα κάνει;

Όλα κυλούν ρολόι, ετοιμάσατε τις βαλίτσες σας και φορτώσατε το αυτοκίνητο και τίποτα δεν καταστρέφει το ταξίδι σας, εκτός από μια απρόσμενη δυνατή καταιγίδα που δεν την υπολογίσατε…  Αποφύγετε τις ανεπιθύμητες άσχημες καιρικές συνθήκες με ένα χρήσιμο app στο κινητό σας, όπως το Weather Radar & Forecast (ΔΩΡΕΑΝ, Android) & MyRadar NOAA Weather Radar, Forecasts & Storms ή Weather Underground (ΔΩΡΕΑΝ, iOS).

weatherradarforecast_app
Weather Radar & Forecast

3. Διασκεδάστε τα παιδιά σας

Επιτέλους, το Netflix πρόσθεσε την offline παρακολούθηση! Κατεβάστε τις χριστουγεννιάτικες αγαπημένες ταινίες των παιδιών σας και πάρτε τις καθ’οδόν στο ταξίδι για τις διακοπές και δείτε να συμβαίνουν… θαύματα.

4. Τι θα κάνετε με το κατοικίδιο ζωάκι σας;

Πολλές φορές, το κατοικίδιο ζωάκι μας δεν είναι ευπρόσδεκτο στις διακοπές μας ή δεν έχουμε χώρο να το βολέψουμε. Εδώ θα σας βοηθήσουμε και θα σας καθοδηγήσουμε εμείς! Γίνετε μέλος στο hqdefault2μεγαλύτερο website φύλαξης κατοικίδιου: www.pet-sitting.gr

Βρείτε έναν αξιόπιστο pet sitter! Δώστε στο ζωάκι σας αυτές τις μέρες τη ζεστασιά που χρειάζεται και μια γιορτινή ατμόσφαιρα. Έτσι κι εσείς θα ξέρετε πως το αφήσατε σε καλά χέρια και θα περάσετε ξέγνοιαστες διακοπές!

Ή αλλιώς, δοκιμάστε την εφαρμογή Hotels Pet friendly (ΔΩΡΕΑΝ, Android). Βρείτε ξενοδοχεία και διαμερίσματα που δέχονται σκυλιά. Παρέχει αναζήτηση με βάση την πόλη ή κοντά στη θέση σας. Τώρα είναι ευκολότερο να ταξιδέψετε μαζί με το σκυλάκι σας και την οικογένειά σας για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές.

5. Εντοπίστε τον Άγιο Βασίλη!

Η North American Aerospace Command (aka NORAD) είναι η καλύτερη στο να εντοπίζει αντικείμενα στην ατμόσφαιρα. Γι’ αυτό εντοπίζει και τον Άγιο Βασίλη με το έλκηθρο του κάθε Χριστούγεννα και τους ταράνδους! Επισκεφθείτε το www.noradsanta.org ώστε να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται και αν πλησιάζουν τα δώρα σας.

billionphotos-1148701

6. Οργανώστε το “γραφείο” σας

Ένας απλός και γρήγορος τρόπος για να οργανώσετε το γραφείο σας και τα post σας στα social media τις ημέρες που θα απουσιάζετε, είναι μέσω του Buffer. Ετοιμάστε και προγραμματίστε τα post σας, για την κάθε μέρα ξεχωριστά και ξεκινήστε τις χριστουγεννιάτικες διακοπές σας χωρίς το κινητό ή το laptop στην αγκαλιά.

Διαβάστε επίσης, Ποια είναι τα σωστά μεγέθη φωτογραφίας για μια επαγγελματική εμφάνιση στο Facebook;

Ετικέτες: Δωρεάν
  • Κοινοποίηση:

Marianna

Author Since: 23 Φεβρουαρίου 2023

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.