Πότε χρειαζόμαστε ανανέωση ή και ολική ανακατασκευή ιστοσελίδας;

  1. Home
  2. CMS
Πότε χρειαζόμαστε ανανέωση ή και ολική ανακατασκευή ιστοσελίδας;

Πότε θεωρείται ότι η ιστοσελίδα μας …πάλιωσε; Τι καθορίζει μια ιστοσελίδα παλιομοδήτικη και πότε πρέπει να κάνω ανανέωση ιστοσελίδας; Θα πρέπει να την φτιάξω από το μηδέν ή μπορώ απλά να φρεσκάρω το design της ιστοσελίδας μου;

1. Όταν υπάρχουν τεχνικά προβλήματα

Αν στην ιστοσελίδα μας αντιμετωπίζουμε σοβαρά τεχνικά προβλήματα λειτουργίας, τότε θα πρέπει να δούμε άμεσα το θέμα της ριζικής ανακατασκευής από το μηδέν, ή πολύ απλά την κατασκευή νέας ιστοσελίδας με νέες προδιαγραφές.

2. Όταν συνειδητοποιούμε ότι η ιστοσελίδα δεν μας ανήκει

– Πότε συμβαίνει αυτό; Όταν η ιστοσελίδα μας δεν είναι ανοικτού λογισμικού, συνεπώς δεν είναι μεταφέρσιμη, ούτε επεκτάσιμη και το χειρότερο είναι πως πρακτικά δεν μας ανήκει.

Πρέπει άμεσα να δείτε το θέμα της κατασκευής νέας ιστοσελίδας με μια αξιόπιστη εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων, όπου προσφέρει ιστοσελίδα με αποκλειστική Ιδιοκτησία (προς τον πελάτη), Μεταφερσιμότητα και Επεκτασιμότητα.

Ενημερωθείτε επακριβώς: 3 ζωτικής σημασίας ιδιότητες της εταιρικής σας ιστοσελίδας

3. Όταν η ιστοσελίδα δεν μπορεί να καλύψει νέες ανάγκες

Χρειαζόμαστε μια νέα λειτουργία στο e-shop μας, στο forum μας ή στο σύστημα κρατήσεων μας και αυτό δεν μπορεί να γίνει στο υπάρχον website μας ή έχει απρόσιτο κόστος.

Αυτό συμβαίνει είτε γιατί δεν παραλάβαμε μια επεκτάσιμη ιστοσελίδα, είτε γιατί το σύστημα CMS της ιστοσελίδας μας είναι παλιό.

Κατά μέσο όρο, σε 2 με 4 χρόνια, τα συστήματα διαχείρισης των ιστοσελίδων αρχίζουν και “κουράζονται” όντας ανίκανα να προσαρμοστούν στις νέες ανάγκες του internet marketing.

4. Όταν η ιστοσελίδα δεν βλέπεται ή δεν παίζει καλά σε κινητά/tablets

Εφόσον όλα τα άλλα λειτουργούν κανονικά, και έχετε απλά πρόβλημα εμφάνισης τότε δεν πρέπει να ανησυχείτε τόσο, γιατί η ιστοσελίδα σας χρειάζεται απλά ένα εμφανισιακό φρεσκάρισμα.

Να αλλάξει δηλαδή μόνο το ρούχο της και όχι το σύστημα διαχείρισης.

Εφόσον λοιπόν, η ιστοσελίδα σας είναι Μεταφέρσιμη, σας Ανήκει και είναι Επεκτάσιμη, δεν έχετε παρά να ζητήσετε από μια αξιόπιστη εταιρεία κατασκευής και υποστήριξης ιστοσελίδων, να σας ανανεώσει το σχεδιασμό ή και να προσαρμόσει τη σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας σας σε κινητά και tablet.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Vaggelis Tsaglis

Author Since: 17 Φεβρουαρίου 2023

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.