Ποια είναι τα σωστά μεγέθη φωτογραφίας για μια επαγγελματική εμφάνιση στο Facebook;

  1. Home
  2. Εικόνες και γραφικά
Ποια είναι τα σωστά μεγέθη φωτογραφίας για μια επαγγελματική εμφάνιση στο Facebook;

Με το σωστό μέγεθος των φωτογραφιών σας στην εταιρική σας σελίδα το Facebook,  διατηρείτε μια αξιόπιστη και επαγγελματική εμφάνιση στο κοινωνικό μέσο και στο Διαδίκτυο. Συχνά, συμβαίνει ο πελάτης να εντυπωσιάζεται από την εμφάνιση μιας επιχείρησης στα social media. Με το αγαπημένο μας κοινωνικό μέσο να αλλάζει συνεχώς τα δεδομένα του, σιγουρευτείτε πως η εμφάνισή σας είναι η ιδανική για να τραβήξει έναν πελάτη στο online κατάστημα σας!

Είναι εξίσου σημαντικό, οι φωτογραφίες σας να εμφανίζονται στην καταλληλότερη μορφή τους σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έτσι, θα διατηρείτε το Brand σας συνεπή και αξιόλογο απέναντι στο κοινό του. Ορισμένες φορές, είναι δύσκολο να κρατήσετε τα σωστά μεγέθη φωτογραφιών σε όλα τα είδη των κοινοποιήσεών σας στο Facebook.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε έναν απλό οδηγό μεγεθών για τις φωτογραφίες σας στο Facebook και για να στοχεύσετε στην καλύτερη, επαγγελματική κοινοποίηση που κάνατε ποτέ:

  • Φωτογραφία εξωφύλλου, τουλάχιστον 828×315 – Πρόκειται για τη μεγαλύτερη φωτογραφία σας, που λειτουργεί ως φόντο για τη σελίδα σας στο Facebook. Εφόσον είναι ιδιαίτερα ευρεία, είναι πολύ σημαντικό να έχει και το σωστό μέγεθος ώστε να αποφευχθεί τυχόν θόλωμα, παραμόρφωση ή αδέξια περικοπή.
  • Για κινητή συσκευή smartphone, μέγεθος φωτογραφίας εξωφύλλου 563 x 315.
  • Εικόνα προφίλ, τουλάχιστον 180 x 180. Εμφανίζεται ως 160 x 160 – Είναι η φωτογραφία που θα τραβήξει βλέμματα και σχόλια! Θα εμφανίζεται παντού στο κοινωνικό μέσο και θα σας αντιπροσωπεύει. Βεβαιωθείτε πως είναι στις κατάλληλες διαστάσεις.
  • Για κινητή συσκευή smartphone, μέγεθος φωτογραφίας προφίλ 140 x 140.
  • Φωτογραφίες εφαρμογών, 111 x 74 – Αν έχετε κάποια δική σας εφαρμογή, θα ξέρετε καλά πως αυτές οι φωτογραφίες βοηθούν δυνητικούς πελάτες να δουν πώς είναι η εφαρμογή σας. Σιγουρευτείτε πως την παρουσιάζετε επάξια στο κοινό που σας ακολουθεί.
  • Gallery φωτογραφιώνμικρογραφίες105 x 105 – Το πραγματικό μέγεθος αυτών των φωτογραφιών, είναι μεγαλύτερο. Όταν ένας χρήστης κάνει κλικ πάνω τους, στην προεπισκόπησή τους θα εμφανίζονται μικρότερες.
  • Video μικρογραφίες – παρόμοιες με τις φωτογραφίες στην gallery μικρογραφιών. Στην προεπισκόπηση του video, θα εμφανίζεται μικρότερο.
  • Κοινοποίηση φωτογραφιών, προτείνεται 504 x – Οι φωτογραφίες αυτές, θα εμφανίζονται στο χρονολόγιό σας και στην αρχική σελίδα στο Facebook. Το max πλάτος είναι 504, ενώ το ύψος εξαρτάται από το τι ύψος έχει αρχικά η φωτογραφία σας και θα προσαρμοστεί.
  • Κοινοποίηση videos, 504 x 283 – Τα videos που θα κοινοποιείτε στο χρονολόγιό σας, θα πρέπει να εμφανίζονται σε αυτό το μέγεθος.
  • Κοινοποίηση links504 x 252 – Πρόκειται για τις φωτογραφίες εκείνες που ενσωματώνονται με τους συνδέσμους που κοινοποιείτε στο κοινωνικό μέσο.
  • Διαφήμιση/Event470 x 174 – Αν πληρώνετε για διαφημίσεις στο Facebook ή events, συγουρευτείτε πως οι φωτογραφίες σας, τα videos κοκ, πληρούν τις κατάλληλες διαστάσεις. Διαφορετικά, δεν πρόκειται να εγκριθούν!

    Web
    Facebook sheet – infographic

Σύντομα θα σας ενημερώσουμε και για τα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για τις σωστές και τις καταλληλότερες διαστάσεις των εικόνων που θα δημοσιεύετε. Ζητήστε μας τον οδηγό για το αγαπημένο σας κοινωνικό μέσο και μείνετε συντονισμένοι!

  • Κοινοποίηση:

Marianna

Author Since: 23 Φεβρουαρίου 2023

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.