Θέλω να μεταφέρω την ιστοσελίδα μου. Τι χρειάζομαι ακριβώς;

  1. Home
  2. Cloud
Θέλω να μεταφέρω την ιστοσελίδα μου. Τι χρειάζομαι ακριβώς;

Σε κάθε περίπτωση, αν έχετε αποφασίσει να μεταφέρετε την ιστοσελίδα σας, πρέπει να έχετε ένα ΠΛΗΡΕΣ αντίγραφο ασφαλείας.

Στα δυναμικά site, αυτό περιλαμβάνει όλα τα αρχεία της ιστοσελίδα σας, και την βάση δεδομένων. Το αντίγραφο πρέπει να είναι πρόσφατο, και όχι παλιό, για ευνόητους λόγους.

Για να μεταφέρουμε την ιστοσελίδα μας χρειαζόμαστε τα ακόλουθα:

  1. Τους κωδικούς φιλοξενίας της ιστοσελίδας. Το οποίο συνήθως είναι το όνομα χρήστη και ο κωδικός για χρήση FTP, ή για είσοδο στο cPanel (ή το Plesk). Αν δεν σας παρέχουν κάτι από αυτά, τότε η εταιρεία που φιλοξενεί την ιστοσελίδα σας είναι υποχρεωμένη να σας στείλει ένα ΠΛΗΡΕΣ και πιο πρόσφατο αντίγραφο ασφαλείας.
  2. Τον κωδικό εξουσιοδότησης του domain σας. Αν έχετε περισσότερα του ενός domain, τότε χρειάζεται να σας στείλουν τον αντίστοιχο κωδικό εξουσιοδότησης για το κάθε domain. Με αυτό τον κωδικό, η νέα εταιρεία που θα σας αναλάβει, θα μπορεί να σας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και να έχει όλα τα στοιχεία σας συγκεντρωμένα για κάθε χρήση.

 

 

Vaggelis Tsaglis

Author Since: 17 Φεβρουαρίου 2023

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.