Ασφάλεια ιστοσελίδων

  1. Home
  2. Ασφάλεια
Ασφάλεια ιστοσελίδων

Συνήθως οι λόγοι που το website σας υπολειτουργεί, παρουσιάζει τεχνικά προβλήματα και παρουσιάζονται δυσλειτουργίες στο e-mail σας είναι οι ακόλουθοι δύο:

Μέτριο hardware    

Αυτό σημαίνει ότι δεν έχετε καλό server. Ο server σας, δηλαδή ο «σερβιτόρος» του website σας, είναι ο βασικός εξυπηρετητής που εξασφαλίζει την ορθή λειτουργία της ιστοσελίδας σας. Η λαϊκή ρήση “ό,τι πληρώνεις παίρνεις” ισχύει απόλυτα στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Μέτριο software

Το καταλληλότερο λογισμικό που πρέπει να έχει η ιστοσελίδα σας για να παίζει επιβάλλεται να είναι CMS, πλήρως αναβαθμισμένο, έτσι ώστε να εξασφαλίσετε την ασφαλή λειτουργία του website σας.

Σκεφτείτε αν δεν έχετε το κατάλληλο λογισμικό που προστατεύει την ιστοσελίδα σας, είναι σαν να αφήνετε την φυσική σας επιχείρηση ξεκλείδωτη όλη νύχτα και να γίνεται έρμαιο του κάθε επιτήδειου κλέφτη.

Η ασφάλεια της ιστοσελίδας σας είναι υψίστης σημασίας για τους σωστούς επαγγελματίες. Αν δεν υπάρχει η προαπαιτούμενη ασφάλεια, ως συνέπεια δεν υπάρχει και δυνατότητα να ανέβει η ιστοσελίδα σας στις μηχανές αναζήτησης (προώθηση ιστοσελίδων = SEO)

Φαντάζεστε η Google να επισκεφτεί το website σας και μην παίζει ή να έχει τεχνικά προβλήματα;

Θα σας έβαζε νομίζετε τότε στην 1η σελίδα των μηχανών αναζήτησης;

Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος χρειάζεστε ολοκληρωμένες SEO πρακτικές και αξιόπιστη φιλοξενία ιστοσελίδας.

Διαβάστε ακόμα: Πόσο πρέπει να κοστίζει το hosting για τις μικρές επιχειρήσεις;

 

Marianna

Author Since: 23 Φεβρουαρίου 2023

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.