Google Drive για αποθήκευση αρχείων στο Cloud

  1. Home
  2. Cloud
Google Drive για αποθήκευση αρχείων στο Cloud

Ένα ασφαλές μέρος για όλα τα αρχεία σας.

Ανεβάστε φωτογραφίες, βίντεο, έγγραφα και άλλα αρχεία που είναι σημαντικά για εσάς στο Google Drive. Ξεκινήστε με έως και 15GB αποθηκευτικού χώρου. Και μάλιστα δωρεάν!

Πηγή: http://www.google.com/intl/el/drive/about.html

Εσείς ακόμα δεν το χρησιμοποιείτε;

Η εταιρεία της Google με σκοπό να ανταγωνιστεί το Dropbox και να βελτιώσει ακόμα πιο πολύ τις υπηρεσίες της έφτιαξε πριν δύο χρόνια περίπου το Google Drive.

To Google Drive είναι διαθέσιμο για PC, Mac, Android και iOS.

Οι χρήστες του Google Drive έχουν στην διάθεση τους 15GB δωρεάν χώρο για να αποθηκεύουν εγγραφές, βίντεο, εικόνες και αρχεία, ενώ τα Google Docs είναι ενσωματωμένα στην υπηρεσία και φυσικά υπάρχει δυνατότητα αναβάθμισης ώστε να αυξήσει ο χρήστης την χωρητικότητα επί πληρωμή.

Στην ουσία λοιπόν το Google Drive είναι άλλη μια υπηρεσία την Google που εξυπηρετεί τον χρήστη ώστε να τα έχει όλα τακτοποιημένα. Είναι ένα είδος online back up αρχείων, καθώς μπορείτε να αποθηκεύετε αρχεία από τον υπολογιστή σας και με την αξιοπιστία της Google να μην κινδυνεύετε να τα χάσετε.

Ξεκινήστε εδώ:

Είναι επίσης πολύ εξυπηρετικό για τους επαγγελματίες καθώς τους δίνει την δυνατότητα να μοιράζονται από κοινού online αρχεία απαραίτητα για την δουλειά  τους και να μην χάνουν πολύτιμο χρόνο για να ψάχνουν τα αρχεία τους.

  • Κοινοποίηση:

Vaggelis Tsaglis

Author Since: 17 Φεβρουαρίου 2023

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.