Εκπαίδευση website

  1. Home
  2. BLB.gr

…πόσο απαραίτητη είναι για να έχετε κερδοφόρα αποτελέσματα;

Ένα website CMS, δηλαδή ένα δυναμικό website αυτόνομης διαχείρισης, για να έρχεται πρώτο στις μηχανές αναζήτησης, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η δική σας συμμετοχή, δηλαδή η ενημέρωση του website σας με κείμενα και εικόνες σύμφωνες με τις διεθνής προδιαγραφές SEO.

Γιατί είναι απαραίτητη η εκπαίδευση διαχείρισης συστήματος CMS;

seo-trainingΤο γεγονός ότι κατασκευάσθηκε με επιτυχία ένα website και είναι ONLINE δεν σημαίνει ότι όλα τελείωσαν εκεί και αφήνουμε το website στη μοίρα του περιμένοντας ως δια μαγείας να ανέβει πρώτο στις μηχανές αναζήτησης. Είναι ζωτικής σημασίας για το website σας και εν συνεχεία για την επιχείρησή σας (αφού το website σας είναι το μεγαλύτερο εργαλείο διαφήμισης της επιχείρησης σας) να ασχοληθείτε με αυτό όπως θα κάνατε ακριβώς και με την βιτρίνα – προβολή της φυσικής σας επιχείρησης.

Τι πρέπει να κάνετε:

  •  Ίσως το πιο σημαντικό από όλα για την επιτυχία του website σας είναι η συχνή ενημέρωσή του από εσάς.
  •  Ανεβάζετε κείμενα σχετικά με την επιχείρησή σας, τις κατά καιρούς προσφορές που μπορεί να κάνετε, τα νέα σας, εικόνες, νέες υπηρεσίες, σχόλια πελατών σας, σεμινάρια, διακρίσεις και πάρα πολλά άλλα.

Τι σας προσφέρουμε

Στην εταιρεία μας η εκπαίδευση για το πως να διαχειρίζεστε την ιστοσελίδα σας, πράγμα που σημαίνει και την επιτυχία του website σας, περιλαμβάνεται σε όλη την υπηρεσία προβολής σας στο internet και είναι προϋπόθεση.

Η εκπαίδευση διαρκεί περίπου δύο με τέσσερις ωριαίες συναντήσεις, που είναι αρκετές για ένα άτομο με τις βασικές γνώσεις Η/Υ ώστε να μπορεί να διαχειρίζεται και να ενημερώνει καθημερινά το website του.

Παρέχουμε και επιπλέον εκπαίδευση για τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά μέσα όπως τα social media ( facebook, twitter κ.α), Blog, forum, ενημερωτικά δελτία  (newsletters) κ.α. Είμαστε παρόντες οποιαδήποτε στιγμή χρειαστείτε την βοήθεια μας δίνοντας σας tips και μεταλαμπαδεύοντας την γνώση μας και την εμπειρία μας πάνω στην επικερδή διαχείριση της ιστοσελίδας σας.

Η ιστοσελίδα σας είναι το μεγαλύτερο επαγγελματικό εργαλείο διαφήμισης και προώθησης της επιχείρησης σας. Εκμεταλλευθείτε την σωστά, βγείτε κερδισμένοι στο έπακρο και κάντε γνωστή την δουλειά σας προς όλους.

Με την εμπειρία μας και την ειδίκευση μας, είμαστε δίπλα σας στην ανοδική πορεία προς την επιτυχία.

  • Κοινοποίηση:

Vaggelis Tsaglis

Author Since: 17 Φεβρουαρίου 2023

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.