Η ομορφότερη ιστοσελίδα

  1. Home
  2. Κατασκευή ιστοσελίδας
Η ομορφότερη ιστοσελίδα

Ζητούμενο: Η Δημιουργική Απλότητα

web-design-layoutΗ ανάγκη για οικονομικότερη, γρηγορότερη και περισσότερο στοχευμένη χρήση του Διαδικτύου από επιχειρηματίες και ιδιώτες δημιούργησε την ανάγκη μιας προσεγμένης παρουσίας στο χώρο αυτό. Αυτό συνεπάγεται από μια ιστοσελίδα άρτια.
Άρτια θα χαρακτηρίζαμε την ιστοσελίδα που πληρεί τέσσερις βασικές προϋποθέσεις.

  • Το πιο ελκυστικό web design
  • Την υψηλότερη τεχνική υποστήριξη
  • Την υψηλότερη θέση στη λίστα της Google
  • Το φιλικότερο περιβάλλον στον απλό χρήστη

Ας ασχοληθούμε καταρχάς με το web design το οποίο είναι και το πρώτο κριτήριο για μια ελκυστική παρουσία στο διαδίκτυο.

Το χρωματικό περιβάλλον με απαλά και ξεκούραστα χρώματα στο background καθώς και ο εργονομικός σχεδιασμός βοηθούν στην καλύτερη εικόνα γενικά. Η αφαίρεση, χωρίς να αυτή να είναι εις βάρος της σωστής παρουσίασης, μια minimal δηλαδή μακέτα είναι το ζητούμενο.

Πως το επιτυγχάνουμε αυτό;
Χρησιμοποιώντας τόνους χρωμάτων στο background, που ταιριάζουν με την εταιρική ή προσωπική φιλοσοφία μας και εν συνεχεία με τις χειροποίητες μακέτες (BLB.gr), στα header (κεφαλίδες) της ιστοσελίδας έχουμε μικρή και ελαφρά πληροφορία να ανεβάσουμε.

Με αποτέλεσμα συν τοις άλλοις μια ιστοσελίδα που ανοίγει εύκολα και γρήγορα. Σε αυτό βοηθά και η αποφυγή εγκατάστασης πολλών μηχανισμών – μαζί , στην αρχική σελίδα (sliders, flash κ.λ.π) που με τη διαδραστικότητα τους «μπερδεύουν» το μάτι του επισκέπτη και τον αποσυντονίζουν. Αλλά και αρκετά συχνά παρουσιάζουν δυσλειτουργίες με την αλληλεπίδραση ο ένας μηχανισμός επί του άλλου.

Vaggelis Tsaglis

Author Since: 17 Φεβρουαρίου 2023

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.