Πως να επιλέξετε όνομα χώρου (Domain Name)

  1. Home
  2. SEO
Πως να επιλέξετε όνομα χώρου (Domain Name)

Το όνομα χώρου ή Domain name είναι το όνομα που χαρακτηρίζει την ιστοσελίδα μας. Αλλά ταυτόχρονα είναι η ταυτότητα της, μιας και είναι μοναδικό.

Το συναντάμε με τις καταλήξεις gr, com, eu, org, me κλπ. Αυτό που κυρίως μας ενδιαφέρει κατά την επιλογή του είναι το κατά πόσο θα αντιπροσωπεύει την ιδιότητά μας.

Πχ. ένας επαγγελματίας ηλεκτρονικός χρειάζεται ένα όνομα όπως π.χ. www.electronic-service.gr γιατί με αυτό δηλώνεται η ιδιότητα του και κατά την αναζήτηση στην Google, των ενδιαφερομένων, εύκολα βρίσκεται.

Η εταιρεία μας με τις δοκιμασμένα επιτυχημένες μεθόδους της σας βοηθάει στην επιλογή του σωστού ονόματος και μαζί με όλα τα άλλα σας ανεβάζει στην κορυφή της αναζήτησης της Google.

Ας δούμε και ένα άλλο παράδειγμα ενός πελάτη μας στην πράξη. Η εταιρεία ΑΝΑΔΕΙΞΗ είναι κατασκευαστική και ασχολείται κυρίως με κατασκευές και ανακαινίσεις κατοικιών. Το κύριο όνομα που χρησιμοποιεί είναι το buildhome.gr το οποίο εμφανίζεται στις πρώτες θέσεις αναζητήσεων στις λέξεις κατασκευή σπιτιού. Επίσης χρησιμοποιεί και το όνομα χώρου DOMAIN Name www.anadixi.com το οποίο “βλέπει” ακριβώς την ίδια ιστοσελίδα.

Το πως εμφανίζονται οι ιστοσελίδες πρώτες στο Google γίνεται μέσω της υπηρεσίας SEO. Έχουμε δημοσιεύσει τις περισσότερες επιτυχημένες ιστοσελίδες στην Ελλάδα, σε συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά, γιατί αυτό είναι η ειδικότητα μας.

Ετικέτες: Domain SEO

Vaggelis Tsaglis

Author Since: 17 Φεβρουαρίου 2023

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.