Ταχύτητα website

  1. Home
  2. SEO
Ταχύτητα website

Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό για τους ιστότοπους είναι η ταχύτητα με την οποία ένας server παρουσιάζει την αρχική σελίδα στον υπολογιστή μας αλλά και στους άλλους υπολογιστές παγκοσμίως. Γνωρίζουμε ότι ο καθαρός κώδικας, τα συμπιεσμένα γραφικά και το optimized αρχείο CSS βοηθούν ιδιαίτερα στην απόδοση του site μας. Φυσικά ένας καλός σερβιτόρος – εξυπηρετητής – κοινώς hosting server provider θεωρείται αυτονόητος 🙂

Επισκεφτείτε ορισμένα site τα οποία προσφέρουν πολύ καλά εργαλεία μετρήσεων. Τέτοια μπορείτε να βρείτε εδώ:

Κατεβάστε το Page Speed για FireFox έτσι ώστε να ασχοληθείτε με την βελτιστοποίηση των site σας μέσω του Mozilla Firefox.

iWEBTOOL

Χρησιμοποιήστε το απλό εργαλείο  ώστε να δείτε με τι ταχύτητα βλέπουν αυτοί το website σας. Έχει τη δυνατότητα να βάλετε πολλά url και χωρίς πολλές λεπτομέρειες να συγκρίνεται απλά τις ταχύτητες τους.

websiteoptimization.com

Το websiteoptimization.com σας προσφέρει πλήρη ανάλυση της ταχύτητας λήψης όλων των στοιχείων ενός μόνο website κάθε φορά έτσι ώστε να ασχοληθείτε με τη βελτιστοποίηση του.

selfseo.com

Οι selfseo.com προσφέρουν συγκριτική μέθοδο μέτρησης της ταχύτητας των website που παρακολουθείτε. Επίσης προσφέρουν συμβουλές για καλύτερη απόδοση των ιστοτόπων σας.

Αν το πρόβλημα είναι μεγάλο και συνεχίζεται, επικοινωνήστε μαζί μας για έλεγχο της ιστοσελίδας σας και επιδιόρθωση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.